Série(2) / Epizody(16)

Příšerná vražda otřese základy chicagské prokuratury. Ze zločinu je totiž podezřelý někdo z jejích řad, kdo nyní musí bojovat za udržení vlastní rodiny pohromadě. (Apple TV+)

Recenze uživatele YumiOkami k tomuto seriálu (6)

Nedostatek důkazů (2024)

jsem ráda, že na konci změnili vraha, ale nevím no. nebylo to moc napínavý. strašně mě štvala postava rustyho manželky, její scény jsem přeskakovala, ale zas mě na konci rozesmálo jak brečela. rodinka psychopatů musí držet při sobě! herecký výkony byly skvělý, hlavně peter sarsgaard a jake gyllenhaal. asi rewatchnu nightcrawler. po tomhle seriálu si potřebuju nějak oddechnout :) ()

Lid vs. Rozat Sabich (2024) (S01E02)

konečně dostali lou blooma z nightcrawlera! ale ne, skvělý začátek, už jsem četla spoilery a vím kdo je vrah, nicméně pořád doufám, že to v tomhle seriálu změní. jake gyllenhaal opět dokonalý. jeho žena je... no řekněme, že tu nevěru chápu. těším se na další díly 😍 ()

Břemeno (2024) (S01E04)

proč všichni nadávají tommymu? chudák :D zatím největší blbost v tomhle seriálu: teenager kyle měl otevřený dveře do pokoje. ()

Předehra (2024) (S01E05)

"No murder trials at breakfast, especially mine." míň scén s manželkou, prosím. docela mě ta její dějová linka nudí. KONEČNĚ je tady soud. tommy tu jeho opening statement (nevim jak to přeložit do češtiny) zandal! "Fuck." ()

Elementy (2024) (S01E06)

ah, já tak miluju soudní líčení ve filmech a seriálech. ale naprosto nenávidím čekat týden na další epizodu! ()

Svědek (2024) (S01E07)

můj tommy to tak schytává :( sice byl dobrej v soudní síni, ale pak přijde domů a tam na něj čeká takový nepříjemný překvápko. nechte mýho boye (a jeho čičínu) na pokoji. rusty, rusty.. jak ty asi dopadneš. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2024

Uteklo to jako voda. Rok 2024 je téměř u konce a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří nejlepších filmů a případně taky tří nejlepších… (více)