Série(2) / Epizody(16)
Příšerná vražda otřese základy chicagské prokuratury. Ze zločinu je totiž podezřelý někdo z jejích řad, kdo nyní musí bojovat za udržení vlastní rodiny pohromadě. (Apple TV+)
Recenze uživatele LachtanShows k tomuto seriálu (8)
Plné mety (2024) (S01E01)
Žádná nastavovaná kaše, ale okamžité vhození do spletitého děje na pozadí dost drsné vraždy a mnoha znepokojivých souvislostí. Takhle by měla vypadat každá kvalitní kriminálka. ()
Lid vs. Rozat Sabich (2024) (S01E02)
K páté hvězdě mně už teď nechybí mnoho. Mého oblíbence Jakea jsem nějaký pátek nikde neviděl a byla to ohromná škoda. Třebaže tady prozatím nepůsobí jako postava, jíž byste chtěli mermomocně fandit. ()
Odhalení (2024) (S01E03)
Kolegové v ostatních recenzích mají recht, Jake je sice klasicky výborný, ale zdatně mu sekunduje pro mě doposud zcela neznámá etiopanka Ruth Negga. A Peter Sarsgaard je zde skoro k nepoznání. O to lepší scény ale divákovi doručí. ()
Břemeno (2024) (S01E04)
Ještě mě to stále netáhne k tomu maximálnímu maximu, ale rozhodně si to maximálně poutá mou každodenní pozornost. Nicméně už teď přemítám nad tím, jak z téhle látky chtějí plácat další sérii. ()
Předehra (2024) (S01E05)
Koukám, že nejsem rozhodně jediný, kdo pocítil mírnější přešlapování na místě, stejně tak mě úplně netáhnou probliky do terapeutických seancí, byť chápu, že v takhle roztříštěné rodině jsou potřeba. ()
Elementy (2024) (S01E06)
Soudním procesem už to opět nabralo grády, jen ne takové, abych přemýšlel o jakémkoli jiném hodnocení. ()
Svědek (2024) (S01E07)
Sedmá epizoda rozhodně zásobuje diváka těmi nejostřejšími dialogy v rámci celého seriálu a je radost ji především poslouchat, ale stále mě nepřesvědčuje, abych ještě do samotného konce hodnotil odlišně oproti předešlým dílům. ()
Rozsudek (2024) (S01E08)
Ono závěrečné odhalení působí tak na půli cesty. Trochu šokantně a zároveň trochu odfláknutě přesně tak, aby jinak tak temně nastavená kriminálka nemohla skončit u štítku minisérie, ale mohlo se na ní navázat. Zda je to vážně potřeba, je už ve hvězdách. Ukáže to čas a snaha tvůrců. ()