Tvůrci:
Blake CrouchHudba:
Jason HillHrají:
Jennifer Connelly, Joel Edgerton, Oakes Fegley, Alice Braga, Jimmi Simpson, Dayo Okeniyi, Amanda Brugel, William Smillie, Bassam Abdelfattah, Rolando Boyce (více)Série(2) / Epizody(18)
Jistý muž je unesen a uvržen do alternativní verze svého života. Podniká děsivou cestu spletí životů, jež mohl prožít, a hledá svou pravou rodinu, aby ji zachránil před nejhrozivějším nepřítelem, jakého si lze představit: před sebou samým. (Apple TV+)
Recenze uživatele TheEvilTwin k tomuto seriálu (2)
Temná hmota (2024)
S1: Velmi osvěžující závan do scifi žánru na seriálovém poli, kterých moc nevzniká, a když už jo, tak nejsou vyloženě originální nebo zajímavé. Dark Matter ale splnil už od začátku všechna měřítka a dokázal zaujmout tak silně, že jsem hltal díl za dílem. Herecky top, nápadem zpočátku výborné, ale časem jakoby trochu ztratil šťávu a dost přešlapoval na místě, jen aby sklouznul k ne úplně dotaženému závěru, ze kterého vyvozuji dva možné scénáře. Buď bude druhá série propadák a jen snaha vyždímat ze seriálu jakési kloudné zakončení, a nebo si právě na tuhle tvůrci šetřili pořádný multiverzní nářez, ve kterém to bude brutálně jiskřit. No, nechme se překvapit, každopádně první série svou precizností dokázala výrazně zaujmout a já můžu jen doufat, že to druhá série nějak smysluplně, logicky a hlavně poutavě uzavře. Za první sérii 4 hvězdy a musím říct, že jsem byl celou dobu přesvědčen o plné palbě, ale ten závěrečný díl působí tak hořkosladce, že si tím vlastně nejsem stoprocentně jistý. ()
Série 1 (2024) (S01)