Reklama

Reklama

Představa o tobě, podle stejnojmenné oceňované moderní lovestory, se soustředí na čtyřicetiletou svobodnou matku Solène (Anne Hathaway), která si nečekaně začne se čtyřiadvacetiletým Hayesem Campbellem (Nicholas Galitzine), zpěvákem nejpopulárnější chlapecké kapely na světě jménem August Moon. (Prime Video)

Zajímavosti (10)

  • Daniel (Reid Scott) koupí Izzy (Ella Rubin) v létě k sedmnáctým narozeninám auto, což je znamení, že umí řídit. Není jasné, proč ji později oba rodiče stále vozí do školy a vyzvedávají ze školy. (Johnny.ARN)
  • Když Solène (Anne Hathaway) čte negativní příspěvky na sociálních sítích, poslední dva mají stejnou přezdívku (@Zappy_Moonhead), ale rozdílné profilové obrázky (první je muž a druhý žena). Všechny ostatní účty jsou jedinečné. (Johnny.ARN)
  • Když se Solène (Anne Hathaway) vytratí z galerie, sedí Hayes (Nicholas Galitzine) na sedadle spolujezdce. Než sklopí sedadlo, aby se schoval před paparazzi, položí si hlavu na opěrku hlavy. Když dá sedadlo zpět, opěrka hlavy je pryč. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama