Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedinečná výzva o přežití je zde - jste na ni připraveni? Tropický ráj se pro skupinu soutěžících změní v noční můru, ve které budou muset bojovat nejen s nedostatkem jídla a pohodlí, ale hlavně mezi sebou. Pohádkovou výhru 2 500 000 korun ale může vyhrát pouze jeden. Kdo se stane vítězem? Začíná nejnáročnější show - Survivor Česko & Slovensko. (TV Nova)

(více)

Recenze (183)

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Proč název Survivor? Proč ne VyVolení v džungli? Tvl týpek tam žere všechny možné humusy, aby přežil, postaví vor, postaví chajdu, postaví z kokosů protiatomový kryt a mořskou jadernou elektrárnu, survivor badass, proti kterému je McGyver obyčejný čučkař, ale vyletí ze soutěže, protože dvě našminkované pipiny, které neumějí ani rozdělat oheň, mu dají vyhazovací hlas? WTF? Tohle se tam samozřejmě nestalo, ale principálně ta soutěž takhle funguje. A to je hrozně špatně. Udělejte už někdo skutečnou survivor reality show. ()

PodPantlofak 

všechny recenze uživatele

Tak, pocity po první epizodě. Napíšeme si co je špatně a co se dá zlepšit/změnit/zrušit. Největší chyba se stala v kameře a ve střihu. Opravdu nechápu proč první díl má 2 hodiny a 6 minut. Většina scén se opakuje a samozřejmě nesmí chybět zpomalený záběr na "zajímavé" okamžiky. Např. skoro nahá karate slovensko, která si toho na sebe už méně obleknout nemohla. To je opravdu velice zajímavý kontent pro celou rodinu, který potřebuje zpomalený záběr. Nemá to žádný "drajf". Táhne se to jak bramborová kaše ve školní jídelně na vesnici. Všechno se veeeeelice dlouho vysvětluje a samozřejmě musíme znát názor všech, aby nám každý k  tomu něco řekl. Naprosto zbytečné. Diváky zajímá pouze podstatné věci. Chvílema mi přijde, že se snaží vyvolat nějaké to drama, jak má Česko a Slovenko v oblibě. Na druhou stranu trochu pozitivity. Úkoly nejsou špatné, jistá inspirace z velké Ameriky tam je, ale to mi vůbec nevadí. Moderátorská dvojice nepřekvapila ani neurazila. Soutěžící nebudu nijak hodnotit po prvním díle, to nemá vůbec cenu. Suma sumárum, vynechat zpomalené záběry, nedávat na kameru všechny věty co tým pronese, urychlit průběh všeho co se děje, vykašlat se na zbytečné záběry a máme vcelku povedenou verzi Survivoru. ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

Komerční televize vysílají podstatně horší reality show, než je letošní Survivor Česko & Slovensko. Nevidím tedy důvod, proč právě tuhle úplně zatracovat. K odreagování třeba při žehlení to není špatné, ovšem jinak samozřejmě jde o ztrátu času. Už jen kvůli té vatě kolem, kterou je každá epizoda prošpikovaná. ()

Razzor_82 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nám TV Nova stvořila SKurvivor. Hmmm, nejdrsnější reality show říkáte? S dekami, zápalkami, příbory a dřevěnou platformou pro přístřešky. To i můj syn to má těžší na letním skautském táboře. Debilní střih, kdy se přeskakuje po dvou minutách z kmene do kmene a neustálé záběry pláží jsou otravné. Místo nudných keců hlavně na kmenových radách by diváka zajímalo co trosečníci jedí, jak rybaří a tráví čas na ostrově. Odporně dlouhé a nezajímavé tlachání hráčů prošpikované reklamami. Sestříhat na hodinu by stačilo. Za měsíc natáčení odstoupili 3.celebrity. Je na čase to přejmenovat na show "Odpadlík" 0/10 ()

Bedy odpad!

všechny recenze uživatele

No víc to pokazit ani nešlo. Úspěšná Americká reality show nám dala jasný recept, jak by to mělo vypadat a my nejsme schopni se toho držet. Totálně dlouhý první díl, kde se kecá o úplném hov**. Nudní soutěžící a ještě více nudnější moderátor Novotný, ale u něj jsem nic jiného neočekával, potom co předváděl v Robinsonově ostrově. Potom absolutně nechápu proč jsme to sestříhali, tak nesmyslně a nemůžeme z toho udělat krásnou spádovou reality show. Je tam plno nesmyslných věci kupříkladu toliko soutěží, nepochopitelný závěrečný duel, který úplně znehodnotí kmenovou radu, takže v podstatě nemá cenu taktizovat. Máme tu také individuální imunitu, o kterou hrajeme již před sloučením, což je dle mne kravina. Češi to propagovali jako nejdrsnější soutěž na světě, ale já v tom vidím spíše takovou krásnou dovolenou, kde vám pěkně připraví podestýlku, potom dečky, aby nám náhodou soutěžící nenastydli, plno odměn o jídlo, aby si i přes prohru kmene na každého dostalo, v podstatě jim můžeme rovnou připravovat snídani, oběd a večeři. Teda zklamání z mé strany je obrovské, no popravdě bych to radši ani neviděl. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (24)

  • Na místě, kde se natáčel Survivor Česko & Slovensko se i ve stejnou dobu natáčel Survivor Turecko a Survivor Rumunsko. (TheSlezy)
  • Premiéru prvního dílu sledovalo v České republice 650 tisíc diváků starších 15 let. Na slovenských obrazovkách sledovalo premiéru prvního dílu 230 tisíc diváků. (Krabroz)
  • Survivor sérii pro TV Nova a Markíza natáčela turecká produkce Acun Medya, která má za sebou desítky sérií. (TheSlezy)

Reklama

Reklama