USA,
Scénář:
Harvey Miller,
Bob Carroll Jr.,
Madelyn Davis,
Bill Idelson, Sydney Zelinka, Allan Manings, Peggy Chantler Dick, Bruce Howard, Michael Morris, Howard Ostroff, Fred S. Fox, Seaman Jacobs, Arthur Marx, Bob Fisher, Peggy Elliott, Skip Webster, Hugh Wedlock Jr., Henry Garson (více)
Hrají:
Roger C. Carmel,
Richard Deacon,
Desi Arnaz,
Larry Bishop,
Avery Schreiber, Desi Arnaz Jr., Jeff Donnell, Herb Edelman, Jeanette Nolan, Joi Lansing, Jerome Cowan, Percy Helton, Barbara Morrison, Herb Vigran, Peter Whitney, Stafford Repp, Alice Ghostley, Bruce Kirby, Joe Besser, Shirley Mitchell, Robert Anderson, Joseph Mell, Benny Rubin, John Myhers, Alan Reed, Marjorie Bennett, Jerry Hausner, Paul Lynde, Jay Novello, Ozzie Nelson, Adrienne Hayes, Donna Loren, Jimmy Boyd, Harry Hickox, Del Moore, Carl Reindel, Lou Krugman, Herb Voland, Doris Packer, Herbie Faye, Jim Begg, June Whitley Taylor, George Bruggeman, Monty Margetts, Miguel Ángel Landa, John Byner, William Lanteau, Romo Vincent, Paul Power, Roger Ewing, Emlen Davies, Patricia Stich, Abdullah Abbas, Bart Greene, Paul Napier, Scoey Mitchell, Lucie Arnaz, Rob Reiner, Monty O'Grady, Larry Storch, Beverly Garland, Mel Blanc, Bobs Watson, Brooks West (více)
(další profese)