Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinou příběhu je roztržitý profesor Sherman Klump, který se na první pohled zamiloval do své kolegyně, Carly Purlyové. Má to však háček. Klump je téměř dvousetkilový tlouštík a bojí se, že právě na to by mohla jeho láska doplatit. Hnán děsivými sny, rozhodne se vyzkoušet na sobě svůj objev, preparát, který testoval jen na morčatech. Ten z něj sice udělá štíhlého mladého muže s poněkud extravagantním chováním, ale má jen dočasnou účinnost, což znamená, že zpátky v tlouštíka se začíná měnit v ty nejnevhodnější chvíle, a to zcela nečekaně. Navíc se po čase štíhlé já, které si říká Buddy Love, začne až příliš vměšovat Shermanovi do života. Pokusí se mu přebrat Carlu, připraví ho o místo i bydlení, a dokonce se pokusí natrvalo zaujmout místo v jeho těle. Jenže dobrácký profesor si to nenechá líbit a je odhodlán zůstat sám sebou i za cenu nepříjemné tloušťky. (TV Nova)

(více)

Recenze (276)

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Pozor! A teď aplaus. Přichází Reggie Volingter. 😄 Trošku trhlé, ale 100% americké. Vtipy 100%! Takže humoru je dost, ale ne pro každého. Eddie Murphy tu opravdu boduje. Poznámka: To že hraje snad všechny hlavní role, je šílené. U něj ale nic nového. Příběh je zajímavý, a až děsivý, kam může věda zajít. Scény jsou TOP! Český dabing je super. Film je vcelku milý, ale může být i zlý. Poznámka: Obéznější může film urazit. Hlavně pak právě vtipy. Ale nebojte se, jak nastoupí Eddie Murphy, Reggie bude v háji. 😄 Poznámka: Ty rodinné večeře jsou prostě geniální. 😄 Poznámka: Počkejte si na závěrečné titulky. 😄 Doporučuji, ale ne pro každého. Hvězdiček 4 ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Námět mi přišel hodně zajímavý, ale po shlédnutí téhle komedie mi zůstala jen hořká pachuť.. Těžké zklamání!!!! Zmatený scénář, vtipy jsou takové nucené a místy velmi trapné až nechutné. Já osobně jsem se vůbec nesmál, a to si myslím, že je u komedie docela špatné.. Jediný důvod proč dávám dvě hvězdičky je Eddie Murphy, který jediný se opravdu snaží a obstojně si tu zahrál asi deset různých postav.. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Dvaja sa pokúšajú o opätovný návrat medzi úspešných komediálnych tvorcov. Tom Shadyac a Eddie Murphy skúsili čo dokážu. A hlavne čo dokážu vydržať diváci. Pre ich šťastie je americké publikum na toľko vďačné, že si na seba zarobili. No inak sa jedná len o ďalšiu americkú taškaricu o fekáloch, obezite a veľkej LOVE. ()

anli 

všechny recenze uživatele

Komedie,kde si Eddieho Murphyho opravdu divak uzije,nebot je zde opravdu hodnekrat,presne receno 6x,vcetne dvou hlavnich postav.Vcelku slusna komedie s prumernym scenarem,misty trochu oplzlym,ktery jeste ale celkem ujde.K tomu pomerne vtipny Eddie Murphy a myslim,ze se na to clovek podiva,parkrat se zasmeje a pak si rekne,ze to celkem slo.Proste lidi se radi bavi,ale neztraceji vkus,takze druhe pokracovani uz bohuzel ukazalo odvracenou stranku pokracovani a komedie zaroven.Tomuhle davam jasne profesorskych a uchazejicich 45%. ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Když mi bylo 15, tak se mi humor Eddie Murphyho líbil a u tohohle filmu mi to vydrželo dodnes. Ať se to někomu líbí nebo ne, tak v těch svých 8 nebo kolika rolích tady Murphy předvádí komediální mistrovství. Protože on byl opravdu vždycky spíš (stand up) komik než herec. Viděl jsem to ale jen v dabingu, kde se perfektně vyřádil Olda Kaiser, a je možný, že originál bych až tak kladně nehodnotil. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (15)

  • Celosvětová premiéra proběhla 27. června 1996 v Universal City v Kalifornii. (Varan)
  • Maskování Eddieho Murphyho trvalo každý den přibližně tři hodiny - podle toho, kterou postavu či postavy měl hrát. (SONY_)

Reklama

Reklama