Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Příběh Romana Compteho (Danny Pino), kubánského exulanta, agenta CIA a generálního ředitele hotelu Mutiny, okouzlujícího centra kokainové scény v Miami na přelomu 70. a 80. let. (FunDinDung)

Recenze (2)

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Tento seriál má jednoducho štýl od pravej po poslednú epizódu. Ak máte radi seriály z prostredia Narcos tento dobový seriál zasadený do Miami vás nesklame. Výborne herecké obsadenie, dej je zaujímavý. Možno chyba viac drámy, ale je tu priestor na zlepšenie. Za mňa výborný počin. Oceňujem štýlovú hudbu a titulnú skladbu. Takýchto setoslov by mohlo vznikať viac. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Taková krátká pestrobarevná telenovela o čmuchacím zábavním podniku a všech možných lidičkách kolem, kteří si tam a jinde vedou své žabomyší kokainové války. Tak 80% stopáže je vata, nechybí ani zbytečné tanečky, zbytek ujde. Poslední díl je ale zprzněný. Sice přináší uspokojení, že tam pár mrdek střelí do hlavy, ale zároveň je tak pionýrsky poučný, že to až zamrzelo. Jako celovečerák se čtvrtinovou stopáží by to mohlo být docela fajn. ↘️ 15% ()

Reklama

Galerie (261)

Reklama

Reklama