Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedna ze soutěžích zneužije svoji moc a udělá ostatním ze života peklo. Brzy začne nová hra a dojde na lítý boj zblízka. (Netflix)

Recenze (2)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže vlastně šťastný konec, že? Všechni se omluví královně, a ona může konečně vládnout veřejně. Navíc když byla zavřená ve své věži, během toho smutku nelenila, ale vymyslela, čím se zabavit dál. Jupí! A když už to skoro dopadne dobře, tak je čas na starý dobrý...ale ne, přece to nevykecám! ;) To by ode mě bylo vážně, vážně zlý! Jinak to "Jenom to šťípne." naprosto super. Hlavně když to není pravda a hlavně když máte smůlu. Nebo že by...ale ne, přece to necykecám! ;) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hra pokračuje ďalej, je zase trochu iná, ale niektorí zisťujú, že jej pravidlá sa dajú ohýbať a ak nie priamo ohýbať, tak falšovať. Je to stále zaujímavé, spoločensky cynické a trefné (kto rozhoduje o prídeloch jedla je všemocným), ale v tejto epizóde už aj mierne repetetívne. Stále to isté prostredie, stále nová hra, už by sa mohol pridať aj skutočne poriadny konflikt. Je ale super, že sa nemôže umierať ako v Squid Game, zžieravá satira nemusí byť vždy nutne krvavá. ()

Reklama

Reklama