Reklama

Reklama

The 8 Show

(seriál)
  • Jižní Korea Deo Eiteu Syo (více)
Drama / Komedie / Thriller / Mysteriózní
Jižní Korea, 2024, 6 h 59 min (Minutáž: 46–68 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Osm lidí uvězněných v záhadné osmipatrové budově se zapojí do lákavé, ale nebezpečné hry, během které si postupně vydělávají peníze. (Netflix)

Recenze (50)

SidneyP 

všechny recenze uživatele

Mně osobně vadí, když je spousta věcí v seriálu nevyřčených. Kdo tu hru má na starosti? Vysílá se to někde určitým osobám? Jak to celé funguje s tím dopravováním jídla? Kde se berou všechny ty věci? Je mi jasné, že to pravděpodobně vypadá na druhou sérii, je tam několik nevyřčených věcí a potencionál tam určitě je. Trochu mi to připomíná Squid Game, asi tam proběhla určitá inspirace. Jo, jižní Korejci umí. Slabé čtyři, nashle za pár let u další sérky :) ()

Loksian 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem, že nepůjde jen o levnější verzi Squid Game (potažmo její Challenge), ale že se dočkáme trošku jiného pohledu na brutální hry o peníze. Je to jiné ve spoustě směrech, ať už žádné zásahy zvenčí nebo větší důraz na sociální stránku "hráčů". Bohužel většina věcí šla ale poměrně rychle odhalit a postupně se vytrácelo to tajemno. Finále pak neklaplo jak jsem doufal a čekal jsem nějaké promyšlenější zakončení. Celkově jde ale o zajímavý projekt, který mě zabavil. 6,5/10 ()

Reklama

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Příjemná úkolovka s netradičním námětem a solidním twisty přesně tak, jak Korejci umí. Je to 40% Squid game v menším a méně dramatickém měřítku, což mi vůbec nevadilo. Soudit Asijský herectví mi nepřísluší, všichni hrajou jen ve třech polohách. Pokračování bych si dal ale s vědomím, že tak dobrý to už nebude. 4* a.k.a 75% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„VÍTEJTE V THE 8 SHOW. K ÚČASTI NEPOTŘEBUJETE ŽÁDNÉ ZNALOSTI ANI DOVEDNOSTI. JEN NÁM MUSÍTE VĚNOVAT ČAS, KTERÝ JSTE CHTĚL ZAHODIT…“  Reality šou… Korejsky sadistický… plus hodně toho jejich chování. Ale je to zajímavý. No a celý je to hlavně o tom, jaký my lidi jsme, takže to určitě vyvolá nějaký emoce. Jestli pozitivní nebo negativní, už záleží jen na každým z nás. Já radši optimističtější záležitosti…       /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Série měla rozpočet 21 mil. USD. 2.) Thx za titule „Veronika Kursová“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  ** ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

idea zajímavá a na první dobrou se vybaví kousky jako Squid game nebo Experiment, ale jako celek to moc nefunguje. Úplně nevím co přesně tím tvůrci chtěli říct, nicméně to smrdí snahou o přesah a jakousi sociální analogii a experiment, ale na to aby měla tahle série alespoň nějaký dopad by musela být trochu vstřícnější k divákovi. Kdo tu hru vede? Za jakým účelem? Byl to sociální experiment, nebo jen zábava pro znuděného boháče? Otázek tahle série vyvolává víc než přináší odpovědí a i když to je věc která mi mnohdy nevadí, tak tady bych čekal trochu víc...60% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Na konci epizody je mezititulková scéna. (flyer.nick)

Reklama

Reklama