Reklama

Reklama

Neobvyklá rodina

(seriál)
  • Jižní Korea Hieoroneun Anibnidaman (více)
Jižní Korea, 2024, 14 h 7 min (Minutáž: 65–75 min)

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Kvůli problémům typickým pro dnešní dobu začnou členové jedné rodiny ztrácet svoje jedinečné superschopnosti. Záhadná žena to ale všechno změní. (Netflix)

Recenze uživatele Lenka.Vilka k tomuto seriálu (13)

Neobvyklá rodina (2024) 

Vážně milý seriál, který má opravdu fajn momenty. Teda, opravdu hodně moc fajn momentů. A celou dobu bylo zajímavý sledovat, jak se pomalu rozpadá ten plán Da-hae, a jak se postupně stává součástí své nové nové rodiny, byť trochu jiné rodiny, a potom i postupně skutečnou součástí. Protože všechno je spojené se vším. A jo, naprosto chápu, že Da-hae může na začátku působit, že si nic z toho nezaslouží, protože je mrcha, ale znáte to...časová smyčka je časová smyčka a prostě to je jak to je. Alepsoň to díky tomu nebyla jenom jednosměrná romantika, ale bylo to díky tomu ze začátku vážně moc vtipný, taky hodně o důležitosti rodiny, a jo, potom těžká romantika a ještě těžší drama právě kvůli té osudovosti. Ale nikdy to nebylo zbytečně přeslazené. A jak jsem psala u prvního dílu, původně jsem se na seriál koukat nechtěla, důvod změny myšlení si ale nechám pro sebe, tak o to víc jsem byla ráda, že to vlastně bylo vlastně moc fajn. Takový ten milý seriál, který jsem si moc užila  :) ()

Epizoda 1 (2024) (E01) 

Ok, ok, nebylo to vůbec špatné (na to, že jsem se původně nechtěla vůbec koukat), ale zatím to nemá takový ten pocit nutné potřeby sledování dál, přestože veškerý děj spadá do kategorie "i tak milé". Ale zasmála jsem se a bylo i trochu toho dramatu bylo, to zase jo. Uvidíme, jak se týhle rodince povede se slečnou "Před svatbou ne!" (tedy, ono je nemožné to nevědět, takhle zpětně, bez spoilerů to je dost nereálné, natož v roce 2024) uvidíme dál  :) ()

Epizoda 2 (2024) (E02) 

Je jedno, co se v tomhle díle. "Rvačka" v parku přemlátila všechno ;) vážně hodně vtipný díl. Bude moc fajn pozorovat, jak se postupně obracejí síly :) ()

Epizoda 3 (2024) (E03) 

První polovina dost náročná na sledování. Ale vlastně docela v dobrém. A to je teprve začátek  :O 4,5/5 ()

Epizoda 4 (2024) (E04) 

Šílený a bláznivý s dost překvapivým závěrem i přes to všechno, co se stalo. Ale asi nejvíc jsem spokojená, že "cestování" dává smysl a všechno na sebe správně navazuje  :) ()

Epizoda 5 (2024) (E05) 

To byla ale dost drsná vydrbávka hned na začátku! Opravdu povedené, hnusné, ale povedené ;)  a následné "Když nic neřekneš, budu taky mlčet" ještě lepší. Puberta je prostě krásná věc...(konec to z 4/5 vytáhl na 4,5/5) ()

Epizoda 6 (2024) (E06) 

Neb když ti skoro začne hrabat, až to má zajímavý následky a dost silný zakončení... ()

Epizoda 7 (2024) (E07) 

Ok, ok, tenhle díl byl krásným důkazem toho, proč by si lidi měli pořizovat děti: protože jim to zapaluje rycheji než dospělým.... ()

Epizoda 8 (2024) (E08) 

Díl o tom, kdo bude za svojí část provazu tahat silněji. A byla to vážně sranda! Potom doják, ale především sranda. Moc fajn  :) ()

Epizoda 9 (2024) (E09) 

Je konečně čas říct si pravdu...i kdyby to znamenalo trochu podvádět... ()

Epizoda 10 (2024) (E10) 

Dost drsný, zvolit si zrovna tenhle způsob vzhledem k minulosti, ale chápu...je jeden z těch lehčích na provedení...jenom je každému hned jasné, že nemá šanci to vyjít...takže závěr bude tím pádem asi dost dramatickej... ()

Epizoda 11 (2024) (E11) 

Takový informačně "doskládající" díl, přeci jen, je předposlední...ale i tak doják jako kráva, takže opět moc fajn :) ()

Epizoda 12 (2024) (E12) 

Ale jako jo. Vyřešili to poměrně dobře, což bylo naznačeno už tou jednou větou,  která byla vyřčená ohledně pohřbu, takže to tak tušili všichni, jenom nevěděli kdy a díky komu, takže proto je jenom škoda, že kvůli tomu nemohla být závěrečná společná večeře. Ne jenom se o ní bavit, ale ukázat jí. Ale to už bych si vymýšlela problémy, které ve skutečnosti problém nejsou. Skvělé finále  :) ♡ ()

Reklama

Reklama