Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šestnáct profesionálních kuchařů se dobrovolně vzdá kontaktu s okolním světem a nechá se zavřít za zdi Pekelné kuchyně. Každý z nich přichází z jiného kuchařského prostředí, z jiných poměrů a s jinými dovednostmi. Všechny je ale spojuje jediný cíl. Chtějí se stát pravou rukou michelinského šéfkuchaře Radka Kašpárka v jeho nové restauraci… Hell‘s Kitchen Česko je napínavá a dynamická kulinářská soutěž, která přinese vzrušení a adrenalin ze srdce kuchyně přímo k televizním divákům. Dva týmy ambiciózních kuchařů se utkají v náročných a stresujících kulinářských výzvách. Každý soutěžící bude mít jedinečnou příležitost ukázat své dovednosti, kreativitu a schopnost pracovat pod tlakem, aby se stal kuchařem v prestižní restauraci. Soutěžící budou rozděleni do dvou týmů a společně musí každý večer obsloužit desítky hladových hostů. Je tedy nezbytné, aby prokázali jak týmového ducha, tak ostré lokty při vzájemném soupeření. Šéfkuchař Radek Kašpárek, známý svou přísností a odborností, provede soutěžící řadou úkolů, které otestují jejich techniku, rychlost a schopnost pracovat v týmu. Na konci každého včera nominují týmy ty nejslabší, kteří budou čelit hrozbě vyřazení. Sám šéf Kašpárek rozhodne, čí sen se rozplyne a kdo soutěž opustí. Na konci zůstane pouze jeden vítěz v jeho dvou restauracích na pozici kreativního šéfkuchaře. Navíc si z pekelné kuchyně odnese výhru 2,5 milionu korun. V průběhu soutěže bude Radek Kašpárek poskytovat soutěžícím cennou zpětnou vazbu a neustále nekompromisně hodnotit jejich výkony. Nebude hodnotit pouze chuť a prezentaci jídla, ale také celkový přístup, kreativitu a schopnost překonávat nečekané výzvy. Soutěžící tak získají nejen šanci na vítězství, ale také cenné zkušenosti a rady, které mohou využít ve své profesionální kariéře. Do Pekelné kuchyně zavítá i řada VIP hostů. Jídla soutěžících tak ochutnají například Ondřej a Daniela Brzobohatí, Iva Kubelková, Ondřej Sokol, Jitka Čvančarová, Čestmír Strakatý, Stanislav Majer, lovkyně Belladonna – Viktorie Mertová – s maminkou Zorou Jandovou a mnoho dalších známých tváří. Hell‘s Kitchen Česko slibuje divákům nejen napínavou podívanou plnou dramatických momentů, ale také inspiraci a vhled do světa profesionální gastronomie. Každá epizoda přinese nové zvraty, napětí a emoce a diváky nakazí vášní pro vaření. (TV Nova)

(více)

Recenze (55)

ChickenPate 

všechny recenze uživatele

Umělá afektovanost, soubor debilů a kopa sprostých slov, to jsou 3 základní ingredience téhle "show". Autenticita žádá, Kašpárek stále nasraný, tak jak si to scénář žádal, do toho parta lidí, která je záměrně vybraná tak, aby pobouřila a stejně jako v Pepcu jste tam našli od všeho trochu - extrovertní křiklouny, vyumělkovanou pipinu, člověka, který neví, jestli chodit na malou na chlapečka, nebo holčičku, někoho s těžkým osudem, etnickou menšinu, pokorný snaživce a pár dalších, který si týden po vyřazení nebude pamatovat nikdo. Tohle tě prostě nenamotivuje ke sledování až do finále. ()

fixaman 

všechny recenze uživatele

Za mě velký špatný. Původní formát neznám, ale co mi tady vadí nejvíc je, že Kašpárek soutěžící nic neučí, ale pak od nich očekává výkony. Nebo že jim v prvním díle neřekne, že se mají recepty naučit nazpaměť, jen aby pak na ně mohl řvát za to, že si je nepamatují... Celé je to o tom soutěžící co nejvíc ponižovat před celým národem a to je něco, co vidět nepotřebuju, takže další díly vynechám. ()

Reklama

stitch7 odpad!

všechny recenze uživatele

/// Tohle fakt ne. Casting lidí fakt jak z autobusové zastávky, neskutečně trapná znělka (někdo asi poprvé objevil efekty ve video editoru), a tuna vulgarit. Zatímco některým soutěžícím věřím, že jsou prostě hulváti, u Radka Kašpárka je vidět, že takový fakt není. Nejde mu to z úst, nepůsobí to opravdově. Jakmile udělá drsného, radši někam okamžitě uteče nebo následuje střih jinam. A do toho sentimentální kecy "Váš otec se na vás usmívá z nebe". Ani tentokrát nechybí trapčení s tím, že klobouk do kuchyně nepatří, s čímž souhlasím, ale proč má někdo jiný zase povolenou kšiltovku? A koukal se vůbec někdo na výsledný produkt? Vždyť při prezentaci jídla z Kašpárkovo restaurace 420 měl někdo palec od omáčky... Fakt trapas a po prvním díle končím. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Je vážně tak těžké najít v České republice 16 lidí, kteří už doma či v práci někdy něco podobného vařili? Asi ano, když se na post do luxusní restaurace hlásí tací, kteří v průběhu pořadu řeknou, že dané potraviny nikdy neměli v ruce, ale zato umí výbornou svíčkovou... No nic, zkusila jsem a stačilo. ()

Mamutol odpad!

všechny recenze uživatele

Pustil jsem si pořad ze záznamu, abych  mohl přeskakovat "Hell's reklamy TV Nova" na dámské vložky, pleny pro důchodce nebo přípravky na erekci. Je potřeba si uvědomit, že se jede podle předem připraveného scénáře. Ovšem tahle verze Pekelné kuchyně má hodně slabých míst na to, aby byla zábavná. Radek Kašpárek to prostě sám neutáhne a tím, že bude řvát s naběhlou žílou na čele na kuchaře, si respekt rozhodně nezíská. V jeho tváři je vidět, že mu to moc nesedí, musí se přemáhat, aby byl zlý (protože scénář) a raději by týmu kuchařů poradil, než na ně nesmyslně řval. Gordon Ramsay tohle zvládá levou zadní s přirozenou autoritou, nadhledem a elegancí sobě vlastní. Ale Kašpárek není Gordon. Co se týká týmu přihlášených soutěžících (kuchařů, šéfkuchařů, majitelů bister atd.), tak se jeví na první pohled jako tragédi z jiné planety. Nastrčený trestanec s "dojemným TV Nova příběhem", který vůbec neví, která bije a chtěl obrat stát o 15,7 milionů Kč je hvězdou večera ? Slečna, která má sice krásné vlasy, ale neví, jestli je mladá nebo stará nebo kráva ? Tlustá paní, co se přišla učit a ne soutěžit ? Ve finále nedostaly naše rádoby célebrity ani nažrat, protože ve scénáři si Radek přečetl, hoď to všechno žrádlo do koše, bude vyšší sledovanost. Ne, ne, nebude. Sorry jako ! Edit 1 : Jediný člověk, koho mi bylo líto, byla célebrita Jituška, která nedostala najíst. No myslím, že za kamerou toho asi bylo dostatek nebo si v nestřeženém okamžiku hrábla rychle do koše s vyhozeným žrádlem. Edit 2 : Citace komentáře z deníku idnes : Saddám Husajn v kuchyni? Pobavilo ... ()

Galerie (128)

Reklama

Reklama