Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šestnáct profesionálních kuchařů se dobrovolně vzdá kontaktu s okolním světem a nechá se zavřít za zdi Pekelné kuchyně. Každý z nich přichází z jiného kuchařského prostředí, z jiných poměrů a s jinými dovednostmi. Všechny je ale spojuje jediný cíl. Chtějí se stát pravou rukou michelinského šéfkuchaře Radka Kašpárka v jeho nové restauraci… Hell‘s Kitchen Česko je napínavá a dynamická kulinářská soutěž, která přinese vzrušení a adrenalin ze srdce kuchyně přímo k televizním divákům. Dva týmy ambiciózních kuchařů se utkají v náročných a stresujících kulinářských výzvách. Každý soutěžící bude mít jedinečnou příležitost ukázat své dovednosti, kreativitu a schopnost pracovat pod tlakem, aby se stal kuchařem v prestižní restauraci. Soutěžící budou rozděleni do dvou týmů a společně musí každý večer obsloužit desítky hladových hostů. Je tedy nezbytné, aby prokázali jak týmového ducha, tak ostré lokty při vzájemném soupeření. Šéfkuchař Radek Kašpárek, známý svou přísností a odborností, provede soutěžící řadou úkolů, které otestují jejich techniku, rychlost a schopnost pracovat v týmu. Na konci každého včera nominují týmy ty nejslabší, kteří budou čelit hrozbě vyřazení. Sám šéf Kašpárek rozhodne, čí sen se rozplyne a kdo soutěž opustí. Na konci zůstane pouze jeden vítěz v jeho dvou restauracích na pozici kreativního šéfkuchaře. Navíc si z pekelné kuchyně odnese výhru 2,5 milionu korun. V průběhu soutěže bude Radek Kašpárek poskytovat soutěžícím cennou zpětnou vazbu a neustále nekompromisně hodnotit jejich výkony. Nebude hodnotit pouze chuť a prezentaci jídla, ale také celkový přístup, kreativitu a schopnost překonávat nečekané výzvy. Soutěžící tak získají nejen šanci na vítězství, ale také cenné zkušenosti a rady, které mohou využít ve své profesionální kariéře. Do Pekelné kuchyně zavítá i řada VIP hostů. Jídla soutěžících tak ochutnají například Ondřej a Daniela Brzobohatí, Iva Kubelková, Ondřej Sokol, Jitka Čvančarová, Čestmír Strakatý, Stanislav Majer, lovkyně Belladonna – Viktorie Mertová – s maminkou Zorou Jandovou a mnoho dalších známých tváří. Hell‘s Kitchen Česko slibuje divákům nejen napínavou podívanou plnou dramatických momentů, ale také inspiraci a vhled do světa profesionální gastronomie. Každá epizoda přinese nové zvraty, napětí a emoce a diváky nakazí vášní pro vaření. (TV Nova)

(více)

Recenze (58)

Dobry_clovek 

všechny recenze uživatele

Když Martin Pecina, jeden z vítězů série Masterchef, v rozhovoru pro Relflex řekl, že pro reality show není dobré, když je tam příliš inteligentních lidí, protože se nedají tak snadno manipulovat, měl pravdu. Tato sbírka podivných exotů je schopna vyhodit člena svého týmu pro neschopnost a za minutu potom ve zpovědnici lkát, že neví, co bez něho budou dělat. Já nemám rád ani původní verzi s Gordonem, je to pro mě příliš uřvané a přeafektované, ale je nutné přiznat, že Ramsey má charisma, které prostě Kašpárek nemá, i když se skutečně snaží. Jeho nadávky s ostravským přízvukem, stejně jako jeho problémy se skloňováním, na mě působí spíš legračně než děsivě. Vše působí tak nepřirozeně, naaranžovaně a dopředu připravené, že si divák ani neuvědomuje, že sleduje reality show, ale spíše nějaký seriál z kuchyňského prostředí s nepříliš dobrými herci. Viděl jsem dva díly a vůbec si nejsem jistý jestli to dokoukám. Nemám tam totiž komu fandit, nikdo mi není sympatický, nejsou tam ani hezké holky, na které by se aspoň dalo dívat a dokonce ani nevěřím, že někdo z těchto lidí bude skutečně šéfem v nové restauraci pana Kašpárka. Spíš počítám s tím, že někdo dostane dva a půl milionu a potom se vymyslí příběh proč do restaurace 420 nemohl nastoupit. ()

tereez 

všechny recenze uživatele

Lol holky nestíhaj vařit, proto je od práce vytáhnem do skladu, abychom jim jakože nutně promluvili do duše… na jinak prázdný polici vedle hlav se jim tam skví krabice s Vitana kořením a taky mega logo Vitana, kdyby důchodci u TV zrovna neměli brejle. Zahradní nábytek vomotáme XXXLutz páskami asi jak když Polky z Vinted posílaj hadry - čim víc pásky, tim víc Adidas. Do scénáře dáme úplně debilní hru, kam namontujem společnost Betano, vyhrajou Opušťák Betano u Betano vlaječky. Betano odznáček. BE-TA-NO, rozumíte? Betano. Do prvního dílu produkce namontovala šaška, aby to nebyla nuda k padnutí, oukej, šašek vypadnul a já s napětím čekám akorát tak na to, jakej product placement na mě vyskočí, je mi úplně jedno, kdo jak vaří. Betano. ()

Reklama

stitch7 odpad!

všechny recenze uživatele

/// Tohle fakt ne. Casting lidí fakt jak z autobusové zastávky, neskutečně trapná znělka (někdo asi poprvé objevil efekty ve video editoru), a tuna vulgarit. Zatímco některým soutěžícím věřím, že jsou prostě hulváti, u Radka Kašpárka je vidět, že takový fakt není. Nejde mu to z úst, nepůsobí to opravdově. Jakmile udělá drsného, radši někam okamžitě uteče nebo následuje střih jinam. A do toho sentimentální kecy "Váš otec se na vás usmívá z nebe". Ani tentokrát nechybí trapčení s tím, že klobouk do kuchyně nepatří, s čímž souhlasím, ale proč má někdo jiný zase povolenou kšiltovku? A koukal se vůbec někdo na výsledný produkt? Vždyť při prezentaci jídla z Kašpárkovo restaurace 420 měl někdo palec od omáčky... Fakt trapas a po prvním díle končím. ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Jídlo raději konzumuji, než abych se na něj díval skrz televizní obrazovku, přesto se mi nějakým způsobem objevil na obrazovce tento pořad. Kdysi jsem zahlédl i jeho (tuším, že britský) předobraz. Sice jsem nechápal, proč tam ten kuchař ty lidi neustále velmi agresivním způsobem kárá, ale musím uznat, že i já jsem při jeho výstupech občas vyplašeně zvedl oči z gauče, jestli jsem něco neprovedl. V české verzi však nastupuje jakási komická figurka, , která ani neumí mluvit, ale snaží se také nadávat na všechny strany. Jenže když zvýší hlas, zní to jako hysterické pištění ženy, které právě proběhla v kuchyni pod nohami myš. Moc nechápu, že z toho soutěžící nedostávají záchvaty smíchu, protože já bych se neudržel (zatímco kdyby mě začal jebat třeba Pohreich, tak i když je to menší relativně neškodný chlápek, tak bych zmlkl a byl takhle maličkej). Úplně nejvíc mi tahle snaha bejt zlej připomíná scénu ze seriálu Chlapci a chlapi, kde se neprůbojný Kyslík jako čerstvý mazák snaží machrovat na nováčka, jenže mu to nepřekvapivě vůbec nejde. Každopádně jsem se navzdory svému hodnocení vlastně docela pobavil. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Je vážně tak těžké najít v České republice 16 lidí, kteří už doma či v práci někdy něco podobného vařili? Asi ano, když se na post do luxusní restaurace hlásí tací, kteří v průběhu pořadu řeknou, že dané potraviny nikdy neměli v ruce, ale zato umí výbornou svíčkovou... No nic, zkusila jsem a stačilo. ()

Galerie (138)

Reklama

Reklama