Reklama

Reklama

Paní den a slečna noc

(seriál)
  • Jižní Korea Najgwa Bami Dareun Geunyeo (více)
Jižní Korea, 2024, 17 h 19 min (Minutáž: 62–70 min)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Nemá ještě ani třicet, ale ráno se záhadně probouzí v těle zralé padesátnice. A korunu tomu ještě nasadí náročný šéf na státním zastupitelství, kam se dostala na stáž. (Netflix)

Recenze (3)

mabej 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to připomnělo Cafe Minamdang, ale tam byla o hodně vtipnější a chytřejší zápletka. Tady je pátrání po zločinci dost nuda a je to dost předvídatelné. Navíc mne deptalo, že (k úctě k asijské kultuře a jinému myšlení) každý, kdo zjistil, že se hrdinka přeměňuje, to vzal jako fakt a nesnažil se to zkoumat a ani s tím něco dělat. Tomu jsem těžko uvěřila.  Kdyby to scénárista vzal jinak a za tu padesátnici se jenom kvůli práci maskovala, byl by to boží vtipný seriál. Na konci se taky hrdinka chovala jako totální blbka a  ten nepravděpodobný konec si nezasloužila, já bych jí poslala do kopru, ale budiž, je to romantický seriál.  Za mne 3,5 hvězdičky. Zaklikla jsem 4 pro výborné herecké výkony a schopnost seriálu pobavit. Neměla jsem chuť přeskakovat scény a čekala jsem na další díl, což se cení.  Jsou o hodně lepší seriály, ale úplný propadák to není. ()

nanyrez 

všechny recenze uživatele

Paní den a slečna noc - je skutečně famózní, seriál mě nadchl svým humorem a skvělou komediální atmosférou. Každá epizoda přináší zábavné a originální momenty, které mě neustále bavily. Postavy jsou skvěle vykreslené a děj má přesně to správné tempo, které udrží vaši pozornost až do poslední chvíle. Má to začátek i konec a netáhne se to. Krimi část v seriálu udržel moji pozornost. Napíšu jen jedno herečka Jeong-eun Lee je opravdu dokonalá! ()

Reklama

Denila 

všechny recenze uživatele

Neřekla bych, že budu až takhle nadšená. Ovšem výkon herečky Lee Jung-eun byl famózní. Bavila mě ta energie, vtip. Zápletka hlavních postav byla předvídatelná, na druhou stranu co se týče krimi části, vraha jsem neodhadla, takže jsem spokojená. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama