Reklama

Reklama

Příručka k vraždě pro hodné holky

(seriál)
  • Velká Británie A Good Girl's Guide to Murder
Trailer

Epizody(6)

Pět let po vraždě sedmnáctileté dívky v zapadlém anglickém městečku se studentka rozhodne odhalit pravdu a najít skutečného vraha. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná záležitost, kterou zachraňuje hlavně atmosféra zdánlivě idylického anglického městečka zalitého sluncem. Nepřijde mi však, že by Emma měla herecký um na to táhnout hlavní roli a taky to trochu zabili unylým koncem, kdy si Spoiler dá hlavní hrdinka úplně debilně s vražedkyní čaj a pak se s ní jede podívat na mrtvolu bez jakýkoli pojistky a diví se, když chce udělat mrtvolu i z ní. Wtf. ()

Mrs.Vader 

všechny recenze uživatele

Vypadalo to, ze to bude fajn, ale velmi rychle se ukazalo, ze hlavni hrdinka je bohuzel strasne blba, takze se divim, ze ji vlastne kdokoliv z tech vedlejsich postav taky uz davno neodjebl a ze jich s motivem nebylo zrovna malo. Ruku si Pippa muze jit podat s tou typkou z Halloweenu a rovnou se jit vrahovi naservirovat na talir. Btw. vetsi drevo nez toho kluka, co hral Raviho, uz sem dlouho nevidela, herectvi level pokladni v Lidlu. Nejvetsi joke na celem tomto serialu je ale to, s jakou jistotou Pippa veri kazdemu cokoliv ten ktery clovek rekne a taky fakt, ze spis nez kdo je skutecny vrah by se meli ptat kdo tady v tom meste neni?! XD ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Síce zamerané na mladých dospelých a mladá slečna valcuje celú políciu, biely silnejší ujovia aj kamaráti sa jej boja a utláťaný sú tentokrát Indovia, lebo tie sústavné čiernobiele narážky urážajú už aj černochov ale dej, aj keď nijako extra prekvapivý ubieha celkom solídne...proste obraz dnešnej mládeže, nech je príbeh čo najjednoduchší aby ho mali šancu pochopiť. ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Podoba k 13 reasons why neni ciste nahodna. Ta inspirace je krasne videt. Tohle je slabsi bratricek, snazi se, ale jeste ma co dohanet. No, ale jako pokus moc mile. Fandit je komu, atmosfera fajn, to, ze obcas je pribeh alabsi, dokazu prekousnout. Predvidatelneho konce je ale skoda. No, secteno a podtrzeno, hodiny u tohohle dila nepovazuju za ztracene a to je to hlavni. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo jako Twink Peaks, ale houby. Ze začátku to vypadalo jako ze sedmdesatek, to ty hadry, ale je to současnost.  Ze začátku se to zdálo fajn, ale houby......  Dívčina se vydá vyšetřovat pár let staré záhadné zmizení a chvíli si u toho počíná jako předškolačka (a to jde na VŠ) a pak zas jako stará panna z viktoriánské éry. Prý má být chytrá, ale dělá jednu blbost za druhou, furt leze někam, kde ji hned můžou chytit..... I u ostatních převládá podobná rozpolcenost. K vyšetřování používají mobily, ale často mají názory jak nějaká prababička. Závěrečné rozšmodrchání případu už je leda směšné a děsně neohrabané. SHRNUTÍ: Kterak by asi babička napsala detektivku pro teenagery. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama