Reklama

Reklama

Záchrana Zátiší Bikin: Veverka Sandy zasahuje

  • USA Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie (více)
Trailer

VOD (1)

Texaské Zátiší Bikin se ocitne nad hladinou a vědátorská veverka Sandy se ho vydá zachránit s kamarádem SpongeBobem v kalhotách. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Spongebob jak seriál tak filmy nebyl nikdy moc inteligentní (dokonce existuje  studie, že sledování Spongeboba snižuje iq) tak, že tady k žádné změně  nedošlo a film je průměrný. Nějaká robo/černoška se psem (Tohle je asi parodie na Bondovky kde byl padouch s kočkou nebo je to možná i parodie na Amazing Bulka kde byl padouch s podobným psem těžko říct )  unese zátiší bikin do Texasu kde je plánuje nakrmit, naklonovat  a pak prodávat jako sběratelské předměty  (Už tohle je blbost , protože jak jich unesla byly v restauraci kde mohly jíst krabí hambáče do áleluja, ale tady na to kašlou a  jí hned nějaké granule) . Zachrání  se jen Sandy a Spongebob a jdou jich zachránit  Sandy potká i svou rodinu.  Bohužel  dobrých vtipů zde moc není (většinu má na kontě plankton, který je zde hodně omezený ) a dobrých scén taky ne (vzpomenu si maximálně na toho psa jak je pronásledoval a ty chřestýše ). 40 procent ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

stěžovat si u Spongeboba že nedává smysl mi přijde celkem mimo, protože si úplně nevybavím dobu kdy smysl dával. Vždycky to byl primárně pološílený ekvivalent lobotomie, který ale dokázal pobavit svým praštěným humorem. Saving bikini bottom tohle nemá prakticky vůbec a pro dospělého diváka to bude z devětadevadesáti procent jen hezky animovaná nuda plus dva slušné fóry. Děti by to ale každopádně zabavit mohlo, protože je to hlasité, barevné a skoro pořád se tam něco děje...20% ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv měly předchozí filmy se SpongeBobem lehce sestupnou kvalitu, vždy jsem se u nich neskutečně bavil. Nejnovější přírůstek do série, Záchrana Zátiší Bikin: Veverka Sandy zasahuje, je však v mnoha ohledech jiný. Poprvé zde není v hlavní roli SpongeBob, ale, jak již název napovídá, je to veverka Sandy. Všechny ostatní postavy jsou více či méně odsunuty na vedlejší kolej, což si nejsem úplně jistý, zda byl dobrý nápad, neboť Sandy je v seriálu fajn, nicméně za mě to není zas tak zajímavá postava, aby utáhla celý film. Do jisté míry se to odrazilo i na humoru, toho je zoufale málo, až na vyloženě pár fakt povedených scén je to těžká nuda, scény s lidmi jsou neuvěřitelně otravné (záporák je vyloženě otřesný), díky spoustě hluchých míst mi ta necelá hodina a půl přišla pocitově o mnoho delší. Těšil jsem se na další bláznivou komedii plnou samých šíleností, tohle je však obrovské zklamání. Jednoznačně nejhorší film této série. 2/10. ()

RustinParr odpad!

všechny recenze uživatele

Neviem či je najlogickejšie písať serióznu recenziu na film o žltej hubke ktorá žije pod vodou, no ja to urobím pretože neviem či ma niečo niekedy tak nasralo a urobilo takú hanbu pôvodnej značke. Nemyslel som si že práve tento film bude jeden z tých najhorších ktoré som videl. Ono sa to snaží byť tak nasilu vtipné, no ja som pri tých vtipoch, ktoré tam boli mimochodom každé dve sekundy, plakal od toho ako trápne mi je. Animácia je na úrovni priemerného kresleného seriálu, ktorý sa vytvorí za pár týždňov a skončí maximálne tak na televíznych obrazovkách. Na Spongebobovy som vyrastal a pamätám si že nikdy nedával žiaden zmysel ale ten humor tam aspoň bol a tvorcovia sa nesnažili vložiť vtip do každej blbej sekundy. Filmy som mal dosť rád aj keď to každým pokračovaním šlo dolu kopcom. Vždy to malo buď peknú animáciu, zmyselný príbeh a fungujúci humor. Tento spin-off nemá nič zo spomenutého. Hlavná záporačka chce urobiť z morských rozprávkových postáv hračky ktoré budú nútené sa do konca svojho života usmievať a žiť v utrpení. Podľa mňa perfektný motív na film pre deti. Ono aj tie postavy ktoré kedysi bývali ako tak zábavné sú v tomto filme neznesiteľné. Nečakal som že niekedy uvidím niečo kde bude mať Squidward samovražedné sklony a nie raz padne narážka na spáchanie nežitia. Deti by to zaujalo hlavne kvôli farbičkám, svetielkam a piesňam no neodporúčam to púšťať nikomu. HODNOTENIE: 0/10 ()

Batahst8 odpad!

všechny recenze uživatele

0.5/10. Na to, že to má 80 minut i s titulkama jsem trpěl, trpěl jsem jako pes. Každá moje buňka si už po prvních pěti minutách řekla, ať to kurva už skončí a ono zbývalo ještě 75 minut. Nechápu pro koho to může být, protože úroveň humoru je někde na úrovni druhého měsíce po narození. A ta animace, to už jenom úplně pohřbívá, jako vypustit v roce 2024 do světa animák s takhle odpornou animací, to už opravdu chtělo koule. Totální bizarnost, jenž by neměla existovat. 0.5/10 házím za dva či tři vtípky, u kterých jsem se nějak uchechtl a za twist se záporačkou, jenž byl tak extrémní, gigantická, sračkoidní blbost až mi to připadalo vtipný. ()

Galerie (85)

Reklama

Reklama