Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jerry Welbach (Brad Pitt) dostane dvě ultimáta. Šéf gangu chce, aby odjel do Mexika a dovezl vzácnou starou pistoli nazývanou Mexičan, nebo ponese následky. Další podmínku mu dá jeho přítelkyně Samantha (Julia Robertsová), která si nepřeje, aby jeho spojení s gangem dál pokračovalo. Zůstat naživu i přes problémy se svou dívkou je lepší než být mrtvý, a tak se Jerry vydává k hranicím. Najít pistoli je jednoduché, ale dostat ji domů je jiná záležitost. Zbraň totiž údajně nese prokletí, kterému Jerry stále více věří, zvlášť když se Samantha stane rukojmím chladnokrevného zabijáka Leroye (James Gandolfini), jehož si najal Jerryho nervózní boss (Bob Balaban). (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (222)

Acrobat 

všechny recenze uživatele

No nie je to az take zle. Scenar sa snazi o dusu, to mu nemozno upriet. Brad Pitt je zlatucky a mily ťapko. Mam ho tu rad. Nebyt zatiahnutia tej homosexuality bolo by to O.K. Ale nemozno to zavrhnut. Je to kolaz. Ten film je kolazou viacerych neznamych linii, kotre sa rozbehli a nedostali sa tam, kam mali sprvoti namierene. pacila sa mi samzorejme mexicka krizovatka a cakanie na nej. to hej, to som sa smial. Celkovo vsak vyfuci film do neznama. Kamsi kam nemal, on tu lieta, niekde nad nami, ak chcete chytte si ho a pozrite. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Mno nevím... spíše bych řekla: romantická komedie trochu jinak. Nebo taky sólo pro dva herce a pistoli... Ten film nebyl bůhvíjaký, znám teda lepší... Julia a Brad mi ale do rolí docela sedli, příběh taky docela pěkně běžel. Takový nadprůměrný film, který rozhodně nedosahuje kvalit mých oblíbených filmů, ale na druhé straně film, na který se opravdu dá dívat a nudit se ani nebudete. ()

Reklama

2Pac 

všechny recenze uživatele

...taka divna fantasy/road movie. Nemozem si pomoct ale Juliu nemam moc rad.U mna bude stale slapka z Pretty woman s nechutne obrovskymi ustami.Ked k tomu pridala v tomto filme aj neustaly skrekot...Pitt v ulohe babraka mi velmi nesedel.Vlajku hore drzi nezny obor Gandolfini a srandovne ciernobiele vstupy. ()

Nancy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla taková neskutečná nuda, že jsem radši hned do druhého dne zapomněla, o čem to bylo. Matně se mi vybavují vzpomínky na nějaké souboje a honbu za zbraní, ale je to snad jen pár světlejších chvilek, kterých v Mexičanovi není zas tolik. Trochu to připomíná El Mariachiho, ale bez děje a špetky nápadu. V celém snímku jsem našla asi jen dva nadprůměrné klady - Julia Roberts a Brad Pitt, kteří mají u mě bohužel za tenhle snímek menší mínus (i když za to sami asi nemohli a zahráli, jak to šlo). Nic víc, než jen další akční nuda. ()

Hebča 

všechny recenze uživatele

Nečekala jsem od toho nic zvláštního, ale tak trochu jsem počítala s tím, že to bude aspoň příjemná oddechovka pro sobotní večer, která pobaví, i když nenadchne. Ale ono to ani nebylo vtipné! To je pak docela náročné dokoukávat komedii do konce, když se člověk ani nezasměje. Nedejbože, že by to režisér nezamýšlel jako komedii, to by pak byla škoda slov. 26.11.2006 ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Julia Roberts se tu seznámila se svým budoucím manželem, kameramanem Danielem Moderem. (Karlos80)
  • James Gandolfini ztratil pro roli téměř 20 kg. Váhu musel kvůli dalším závazkům zase nabrat. (Partina)
  • Film byl původně zamýšlen jako nezávislý bez jakýchkoliv hereckých hvězd. Když však Julia Roberts a Brad Pitt hledali nějaký projekt, kdy by mohli pracovat spolu, našli tento snímek. A bylo rozhodnuto. (Terva)

Reklama

Reklama