Dexter: Original Sin - Season 1 (2024) (série)
Tvůrci:
Clyde PhillipsRežie:
Monica RaymundScénář:
Mary Leah SuttonKamera:
J. Michael MuroHudba:
Pat IrwinHrají:
Patrick Gibson, Christian Slater, Michael C. Hall (vypravěč), Molly Brown, Sarah Michelle Gellar, Patrick Dempsey, Reno Wilson, James Martinez, Alex Shimizu, Christina MilianVOD (1)
Harry a LaGuerta pátrají po potenciálním sériovém vrahovi na svobodě. (SkyShowtime)
Nářez! Závěr docela epický a Harry, který našel složku B., taky.. ()
Tentokrát mě nebavila snad žádná dějová linka. Samozřejmě je nám stále předkládána Harryho a Lauřina minulost. Opět jsme se nedozvěděli téměř nic nového nebo přelomového, co by si intelegintnější jedinec nedokázal vyvodit už z původního Dextera. Deb je mi snad víc a víc nesympatická. "Kamarádka" Sofie hraje jakýsi holčičí hry, který jsou mi protivný víc než Gio. Dexter si střihne jednu pronásledovací akcičku, která ovšem vyplyne trošku do ztracena. Kapitán předvádí absolutně trapné divadýlko. Opravdu jsem zvědavá na jeho motivaci, aby šmikal vlastnímu synovi prsty. ()
Original Sin si klade za cíl být poctou původnímu Dexterovi ve všech ohledech, a tak se tu pomrkává na ty nejniternější detaily, co dělaly předchůdce kultovním seriálem. Kdo jej měl rád či dokonce hltal jako my doma, ocení tu všecko, co bylo u staršího Dexe již standardem. ()
Dexter konečně našel způsob, kde skladovat své oběti, kapitán se nám naplno ukázal a flashbacky do minulosti jsou nejhorší část seriálu. ()
MASAKR!!! "Once it's in the ocean, it's gone forever." 🛥️🛥️🛥️ ()
Photo © Showtime