Dexter: Original Sin

(seriál)
  • Kanada Dexter: Original Sin
Trailer 3
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2024–2026), 16 h 46 min (Minutáž: 47–58 min)

Tvůrci:

Clyde Phillips

Hudba:

Pat Irwin

Hrají:

Patrick Gibson, Christian Slater, Michael C. Hall (vypravěč), Molly Brown, Sarah Michelle Gellar, Patrick Dempsey, Reno Wilson, James Martinez (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Dexter: Original Sin se odehrává v roce 1991 v Miami a sleduje studenta Dextera, ze kterého se stává mstivý sériový vrah. Pod vedením svého otce Harryho Dexter přijímá jakýsi kodex, podle kterého vyhledává a zabíjí lidi, aniž by se dostal do hledáčku policie. Zároveň nastupuje na forenzní stáž v oddělení městské policie v Miami. Michael C. Hall se vrací a vede ikonický vnitřní monolog v hlavě Dextera Morgana. (SkyShowtime)

(více)

Trailer 3

Spiker01

Měl jsem pochyby o celém seriálu i hlavním herci, ale sakra, vybrali parádně. Patrick Gibson se ukázal jako prvotřídní nástupce a jako Dexter je správně démonický. Clyde Phillips si drží svůj dohled nad seriálem a stále ví jak na to, takže většinu dílů jsem byl napjatý, jak to bude dále a kdo ze známých postav se ještě objeví. Teď jen doufat v obnovení další řady.   PS se spoilerem : Za mě je zapojení Briana moc brzy, čekal bych až tak ve 3 řadě, aby se navázalo na hlavni sérii. ()

Djoker

Tváří se to jako Dexter, ale není to Dexter. Co je to? Ano, Original Sin! Další přírůstek do rozpadající se legendy trošku napravuje rozpaky ze dvou příšerných konců, které nám tvůrci zatím naservírovali. Rodinná linka je slušná, psycho linka je lehce mimo. Casting dokonale trefil mladší verze Batisty a LaGuerty. Naopak Debra je někdo úplně jiný a to vizuálně i charakterově, ale šlo se na ruku mladšímu publiku a žádný bílý hetero muž se určitě hroutit nebude. S1: 75% ()

vyfuk

Ono je až fascinující, že to vždy vyjde. Prostředí Dextera je poslední dobou strašně ždímaný a on to není úplný průser. Každý díl jsem si vlastně užil. Jen finální motivace Debb byla dost mimo a celé to nasvědčuje, že bude druhá série, takže se bojím, co z toho vzejde. Jinak nečekaně příjemná zábava. ()

hroubek

S01 - Seriál se hodně moc povedl a pokud jste fandové Dextera, tak budete určitě také spokojený a nadšený. Seriál stojí sám osobě na pevných základech a nejde jen ždímaní slavné značky. Samotný příběh má co říci, a krásně dodává hloubku hlavním charakterům a rozšiřuje seriálový svět. Takže neváhejte ani minutu, a běžte se kouknout na krvavé začátky Řezníka ze zálivu!! PS: Doufám, že producenti a kabelovka schválí druhou řadu, kterou nutně chci. Více zde: recenze. ()

Chen

Příjemný návrat do "omlazeného" Miami, které boduje hlavně a především díky obsazení, které je v drtivé většině skvěle vybráno. Ne každá postava je využita naplno, ale téměř každá je dobře zahraná. Oceňuji i to, že se příliš času nevěnuje sestavování Kodexu, ale spíše jeho prvotnímu praktikování. Má to "vibe", který slušel původnímu seriálu a sluší i prequelu. Není to nutný projekt, ale není ani zbytečný. ()