Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři dospívající kluci jsou první týden na střední a hned je čeká největší párty, na které se urvou z řetězu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

Olík 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, že studentské komedie byli teď malou chvilku na suchu, což nebylo úplně na škodu, protože období, kdy se střílela jedna za druhou, žánru spíš ublížilo. Uplynul nějaký čas a na party nás pozval sám somozvaný král maturitního plesu Netflix. Ucha jsou fajn. Zápletka je sice 100x vyprané prádlo….šílená noc, první večírek, zobáci mezi mazáky….ale v rámci podobných kousků slušný průměr….dost možná lehce nad. Zasmějete se, řekl bych že úplně netlačí na pilu (i když někdo by možná řekl, že pokálená slečna je za hranou :D), herci na pohodu…. Bobby Cannavale v roli cool učitele jede bomby. Takže podle hesla „nemusí pršet, stačí, když kape“, pokud se čas od času natočí takováto teenage záležitost, bude to jenom ku prospěchu věci. ()

Disk 

všechny recenze uživatele

Takové zklamání jsem už dlouho nezažil. Legendární první Prcičky nebo nové Superbad jsem samozřejmě nečekal, ale tohle byl natolik neuvěřitelný provar, že se ještě hodně dlouho po skončení filmu nepřestávám divit, proč má talentovaný Mason Thames (fantastický Černý telefon) zapotřebí hrát v podobných zoufalostech, když má jasně na víc. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Netflix se pokusil o takové Prcičky pro mladé, což by nutně nemuselo dopadnout apriori špatně, kdyby však film nebyl tak šíleně nudný a plný absolutně nezáživných scén. Vtipné momenty bych napočítal na prstech jedné ruky, zbytek je jen vata, nezajímavá omáčka okolo, což je u takovýchto blbinek hodně velký průšvih. Postavy jsou díky nepříliš oslnivým hereckým výkonům snadno zaměnitelné a v podstatě nezapamatovatelné. Alespoň že je snímek celkem slušně natočený a netrvá zbytečně moc dlouho. Zkrátka standardní netflixovská jednorázovka. 3/10. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Zúfalý pokus o napodobnenie filmov ako American Pie alebo Not Another Teen Movie. Z hľadiska vtipných momentov či dobrých dialógov sleduje spomínaných filmov s „bezpečným“ odstupom. Nedisponuje s charakteristickými a silnými postavami, ktorých napríklad má Pikantné pokušenie. Dvojica mladíkov a ich prípad s „dobre naladenou“ je však samostatná kapitola. Režisérsky debut Cherninovcov nedopadol podľa očakávaní. Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Úplně v pohodě žánrovka z jedné středoškolské párty. Superbad ani další tomu podobné snímky se sice nekonají, ale díky tomu, že film má jen 91 minut a postavy jsou sympatické, uteče jako voda. Mimo to nabízí několik vtipných momentů, u kterých jsem se od srdce zasmál. Určitě nic světoborného, ale na jeden večer dostačující kousek. Takových věcí už moc nevzniká, takže proč si  neužít alespoň poctivou podívanou. Škoda jen, že se neutrhli tvůrci s párty víc ze řetězu. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Los Angeles počas leta 2022. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama