Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

MERKATtv 

všechny recenze uživatele

Ok úplne som zabudol, že vyšla prvá časť novej animovanej adaptácie Watchmenov. Watchmen je najlepší komiks všetkých čias, ktorý neskutočne predbehol svoju dobu a aj doteraz má stále čo ponúknuť. Milujem hraný film od Snydera a mám veľmi rád aj seriál. Preto, keď som zistil, že bude animovaný film, tak som sa zľakol, že to bude veľmi zlý cashgrab ale nakoniec to nedopadlo vôbec zle. Animácia sa snaží napodobniť komiksy ale je animovaná takým tým 2D/3D štýlom, ktorý využíval napr. What if. Toto sa mi nepáčilo hlavne v niektorých scénach, kde tiene pôsobili čudne a hlavne pri dabingu, kde bol fakt zlý lipsync. Dabing je v tomto fenomenálny a veľmi ma bavila každá postava. Fakt som bol prekvapený kvalitou hercov v takomto projekte. Hudba do toho dala úplne nový nádych a teším sa, že skúsili niečo nové. Je to ten istý príbeh stále dokola ale za to veľmi dobrý a aj po 20. krát čo ho znovu vidím ma stále dokáže zaujať svojou perfektnosťou. Len je škoda, že to rozdelili na dve časti, tej animácie a lipsyncu inak by to bola absolútna pecka... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

skoro doslovná adaptace první poloviny komiksu neměla moc čím překvapit a přesto překvapila svojí chybějící energií. Jelikož jde o Watchmen což je pro mě osobně kultovní dílo, tak tomu tu čtvrtou hvězdu přidám, ale s odstupem si říkám že by tomu slušeli spíš tři a ten kdo to úplně vynechá a podívá se na Snyderův film, nebo si to ideálně přečte, tak udělá mnohem lépe...69% ()

Reklama

Hall900 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem nic, nedostal o moc víc.   Tam kde Snyderův film nabízí snadno zapamatovatelné scény a především emoce, je tento film bezradně plochý., především po stránce vyprávění. Stačí si vybavit Moorovu předlohu kde každé políčko, čím bylo důležitější, tím bylo doslova větší.,.  Což vykradl Geof Jones v Doomsday Clock i Tom King v Black Label Rorschach.  Zejména druhý zmiňovaný by se pro takovouto bezkrevnou adaptaci hodil dozajista o dost víc. BTW je opravdu konec Snyderova Watchmena takovou překážkou?  Protože tohle je už opravdu nekomiksově unilé a nenápadité.  A pokud mnozí  vyčítali Watchmenům od  Snydera  přílišné zaměření na formu  tak obávám se tohle je na tom vlastně o dost hůř. ()

Reklama

Reklama