Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování sci-fi komedie Skvělé dobrodružství Billa a Teda se přitroublá dvojka vydává na cestu do nebe, pekla a na různé zastávky mezi těmito cíli a setkává se (mimo jiné) s Albertem Einsteinem, velikonočním zajíčkem či smrtkou. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Občas rád vypnem pri nejakej blbine, ale toto je už aj nad moje chápanie. Fajn, pubertálne výkyvy sú v bláznivých komédiách bežné, to, čo však predvádzajú Bill a Ted je vážnou duševnou poruchou a nik so zdravým rozumom by ich nenechal pobiehať po vonku. Ale Smrťák Sadler každopádne potešil a trochu rocknrollu tiež nezaškodí. Za to tá osirelá *. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Je to neuvěřitelné, ale dvojka je místy dvojnásobně dementnější než jednička (díky zlým robotům) a to je třeba ocenit. Zatímco u prvního dílu jsem ke třem hvězdám dospěl díky obdivu k zprznění historických osobností, ve dvojce přináší úlevu a odpočinek od kulomentně nízkého intelektu hlavních postav postava přátelské Smrti, řekl bych, že je to jakýsi pokus autorů navázat na osudy stejné postavy z filmu Sedmá pečeť. Zajímalo by mě, jak by se u filmu tvářil takový Václav Havel nebo Jean Paul Sartre. ()

Reklama

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Netušil som, že je aj nejaké pokračovanie, no ale musel som si ho pozrieť, aby som bol v roku 2020 v obraze. Oceňujem, že tvorcovia nezopakovali jednotku a nebolo to iba a takmer vôbec o cestovaní v čase, ale prišli s niečim novým, originálnym. Takto mal film aj nejaký ucelený dej a aj keď je to stále hovadina (v dobrom), pre mňa to bol posun vpred. Som zvedavý, ako budú Tedove a Billove dobrodrúžstva pokračovať tento rok. 6,2/10. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Vizuálne opulentnejšia zábavka, ako jeho predchodca, len čo je pravda. Avšak hlavný predstavitelia už niesu taký sympaťáci, ako minule, neprednášajú žiadne nesmrteľné hlášky a pravdepodobne je tu toho trochu viac, než by zdravý rozum dovolil. Svetlejšie chvíľky však prevládajú a tým pádom je opäť o zábavu postarané. Aj keď škoda, že len málo nad priemer. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (8)

  • Při sledování filmu si můžeme všimnout, že v záběrech, kdy jsou Bill (Alex Winter) a Ted (Keanu Reeves) vedle sebe, je Bill vždy nalevo a Ted napravo. Je to záměr režiséra Petera Hewitta, který je tak zabíral podle pořadí jejich jmen v názvu filmu. (animaxis)
  • Pekelnou verzi Billovi babičky si ve filmu zahrál Alex Winter, který hraje také Billa. (animaxis)
  • Natáčelo se v Santa Clarita Studios a v lokacích v Los Angeles a okolí (Kalifornie, USA). (Rominator)

Související novinky

Třetí cesta Billa a Teda? Keanu je pro.

Třetí cesta Billa a Teda? Keanu je pro.

15.08.2012

Tak trochu zhulené sci-fi komedie Skvělé dobrodružství Billa a Teda a Neskutečná cesta Billa a Teda z přelomu 80. a 90. let můžete milovat nebo si u nich klepat na čelo, ale kultovní status jim… (více)

Reklama

Reklama