Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Washington Sentinels patří k nejsilnějším týmům profesionálního amerického fotbalu a podle všeho jsou na nejlepší cestě k vysněnému poháru. Jenže jednání o nových smlouvách a platech nedopadne podle představ fotbalistů a tým vstoupí čtyři zápasy před koncem sezóny do stávky. Majitel týmu Edward O'Neil je však odhodlán dohrát zápasy podle plánu a pověří bývalého trenéra Jimmyho McGintyho, aby sestavil tým stávkokazů, kteří by hráče donutili stávku ukončit dřív, než bude pozdě. Jimmy nabídne místo v čele náhradního týmu Shanemu Falcovi, který kdysi býval považován za velmi slibný talent. Po jedné katastrofální porážce však zcela ztratil sebevědomí. Tým je sestaven ze ztracených existencí. Dokáže McGinty takovou partu změnit v tým schopný vyhrát? Při pohledu na první katastrofální tréninky se to zdá naprosto nemožné. I když možná pomohou roztleskávačky v čele se sympatickou Annabelle Farrellovou, které musí řešit podobný problém jako hráči. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Tento film si zaslouží přívlastek příjemný společník. Excelentní Gene, maxisexy Keanu, krásná Brooke a parta různých (po)řízků všech odrůd a velikostí, co společně jdou za jedním cílem. Vydolovat ze sebe vše, vyhrát životní zápas, získat druhou a další šanci. Perfektní režie, dobře vybraná hudba, výborná kamera a téma sportu čistě o sportu, jenž nikdy neomrzí. V tom řada vtipných, silných a chytlavých scén, kdy jednou stříká pot až skrz kameru, testosteron je cítit až ve Slezsku a jindy stupňující jiskření leze zásuvkou v mém obýváku, shrnuto opět je můj prožitek silný a opravdový, jak to mám ráda a jak si představuji čistou zábavu. ()

Bay_watch 

všechny recenze uživatele

Na Náhradnících byste toho mohli najít hrozně moc, čeho se mohli chytnout, abyste je posadili zpátky na lavičku - přímočarej scénář ždímající sportovní klišé až na dřeň, postavy plochý jak japonská plavkyně... ale to, že byste se u nich nebavili a po zhlédnutí neměli chuť také s někým vytřít hřiště, to opravdu ne. Perfektní biják na večer před důležitým zápasem. ()

Reklama

žvanimírek 

všechny recenze uživatele

Velice dobře poskládaná mozaika vykreslující příběh party amatérů tahnoucí skomírající Washington Sentinels do Play-off a to vše pod taktovkou charismatického Gena Hackmana. The Replacements je tak trochu mojí srdcovkou a zároveň nejoblíbenější sportovní komedií. Mužstvo postavené z charatkerů, drsňáků, mafiánů, blbců a jednoho irského individua (Rhys Ifans) vám zaručeně přiroste k srdci a 118 minut vás bude bavit. Vše je podpořeno libovým soundtrackem. ()

plechulka 

všechny recenze uživatele

Koukat se na americký fotbal by mě asi určitě nebavilo, filmy o něm mne však většinou baví. Tady není pochyb o tom, jak boje náhradníků celkověto dopadnou a jestli zadák Keanu uloví krásnou roztleskávačku (a kolikrát jste už Gena Hackmana viděli v roli sportovního kouče?), takže si v klidu můžete užívat vedlejší postavy a těšit se jejich castingem a gagy. Já si to docela užila. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Velice dobrý film o americkém fotbalu, který má srdce jak by řekl Gene Hackman v tomto filmu. Keanu Reeves hraje jak na poli tak na plátně přesvědčivě. Film je o tom, že když člověk dostane v životě druhou velkou šanci, musí se jí uchopit naplno, aby se mu konečně splnil dávný sen, jinak bude litovat do konce života, že nevyužil příležitost, i když je to v tomto filmu jen na krátkou dobu. Zajímavej nápad, zajímavej film. Jeden z nejlepších o americkým fotbalu. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Děj filmu je zasazen do Washingtonu D.C., avšak natáčelo se v Baltimoru a okolí. (Matty)
  • Nějakou dobu se uvažovalo o pokračování. K jeho realizaci však nikdy nedošlo. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama