Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Washington Sentinels patří k nejsilnějším týmům profesionálního amerického fotbalu a podle všeho jsou na nejlepší cestě k vysněnému poháru. Jenže jednání o nových smlouvách a platech nedopadne podle představ fotbalistů a tým vstoupí čtyři zápasy před koncem sezóny do stávky. Majitel týmu Edward O'Neil je však odhodlán dohrát zápasy podle plánu a pověří bývalého trenéra Jimmyho McGintyho, aby sestavil tým stávkokazů, kteří by hráče donutili stávku ukončit dřív, než bude pozdě. Jimmy nabídne místo v čele náhradního týmu Shanemu Falcovi, který kdysi býval považován za velmi slibný talent. Po jedné katastrofální porážce však zcela ztratil sebevědomí. Tým je sestaven ze ztracených existencí. Dokáže McGinty takovou partu změnit v tým schopný vyhrát? Při pohledu na první katastrofální tréninky se to zdá naprosto nemožné. I když možná pomohou roztleskávačky v čele se sympatickou Annabelle Farrellovou, které musí řešit podobný problém jako hráči. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Hodnotíce rozumem bych nešla nad 4, tento film "pouze" naplňuje škatulku sportovního filmu, ale vzhledem k tomu, že tady se hraje srdcem, i já se podřídím. Super sportovní komedie, správně nervácký střih a soundtrack. Velmi neotřelé vtipy, taneční čísla a naplněná klišé. Navíc jsem se už dlouho u komedie upřímně nezasmála. Na první zhlédnutí za plný počet bodů. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

NFL u nás není vůbec populární, a tento film, i kdyby se nakrásně přetrhnul, tak je to pořád film o americkém fotbalu. Silně pochybuji, že mezi diváky je nějaký, který by dovedl jmenovat dva hráče tohoto sportu. Film naplnuje typické schéma sportovních filmů, jak ho každý dobře zná, kdo viděl nějaký film ze sportovního prostředí. Plusem mohlo být herecké obsazení, ale to hraje tak uboze, až se divím, že je na place někdo na to neupozornil. Zvláštní kapitolou je pak příšerné herectví Gena Hackmana, který v poslední době hraje vše s rutinou. I méně zkušený divák hodně dopředu s určitostí ví, jak film skončí. Dobrý výběr hudby to nespasí, protože když si uvědomím, jak nepravděpodobnou cestou se film ubírá a jak snadno outsideři zvítězí, je to děs. Ve sportu to takhle opravdu nefunguje, ale ono to nefunguje ani v tomto filmu. Proč taková kravina o ničem je v červených číslech, zůstává záhadou. Mé hodnocení: 20% ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Typická športová komédia s jednoduchým, predvídateľným dejom, jasne rozdelenými kladnými a zápornými postavami a nejakým tým morálnym posolstvom. Aj napriek neskutočne gýčovému záveru som sa väčšinou celkom dobre bavil. Takže keď si chcete pozrieť niečo, pri čom by ste mohli vypnúť mozog a trochu sa zasmiať, je toto ten správny film. ()

fishki 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekný film. Hlavne pre tých pár šťastlivcov, ktorí vedia, že fotbal nie je iba bezhlavé vrážanie sa jeden do druhého. I keď si väčšinu robili "prdel" z môjho miláčka ANY GIVEN SUNDAY (rovnaká hudba, niektoré scény) a v úlohách trenérov boli dokonca offensive koordinátory z ANY GIVEN SUNDAY, táto pohodová komédia s perfektnými hercami a s veľa vtipnými scénami sa naozaj oplatí pozrieť. Geniálne charaktery so super hláškami. Prekvapením bola účasť slávneho fotbalového komentátora Johna Maddena. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Období přelomu století bylo plodné pokud jde o žánr sportovní komedie či drama o bandě outsiderů, kteří hrají americký fotbal. Je to neuvěřitelné, ale tyhle příběhy měly zkrátka žně. V Náhradnících si tvůrci pohrávají s myšlenkou, že stačí vzít náhradníky za přeplacené hvězdy a výsledky se dostaví. Je to krásná idea, sice nereálná, ale hezky se na to kouká. Keanu pošilhává po vedoucí roztleskávaček. Gene Hackman dává k dobru své motivační proslovy a na hřišti funguje TÝM. 70% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Když Jimmy McGinty (Gene Hackman) napíše na tabuli slovo Fear, tak se v další záběru změní písmeno E. (moznazitra)
  • Keanu Reeves zde hraje bývalého zadáka z Ohio State. Ve filmu Bod zlomu (1991) hrál rovněž bývalého zadáka z Ohio State. (Matty)
  • Tanec, který parta kamarádů tančí na píseň "I Will Survive" není nic jiného než populární párty tanec tzv. "electric slide", který je velmi jednoduché se naučit. (žvanimírek)

Reklama

Reklama