Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (373)

liuk 

všechny recenze uživatele

Velká škoda, že tahle "komedie" využila svůj potenciál tak z pěti procent. Kdyby byla pojata podobně jako Office Space, jen přesunutý do fast foodu, tak by to mohla být s pomocí dobrého scénaristy určitě sranda. Bohužel situace, kdy zaměstnanci jsou hosty přiváděni k šilenství je snad jen jedna a ta je ještě zabitá hroznou nechutností. Všechny postavy, až na opravdu sexy Natashu, jsou nesympatické až hanba. Nejhorší z nich je sečtělý černoch dávající rady do života, který působí jak klišoidní pěst na oko. Verdikt: Pár solidních vtipů, kvůli kterým bych Waiting možná dal lepší 2*, se tu sice objeví, ale na hranici odpadu je sráží ty šilené nevtipné nechutnosti ala Kevin and Perry... ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

V duchu fekálních komedií (jejichž duch zde už nějaký ten pátek určitě nemá co dělat, ale co naplat) natočená „generační výpověď“ (ale, že je to s tou výpovědí myšleno sakra ironicky) o lidech, kterým už nic nezbylo a tak se denně potýkají s všedními problémy jednoho fastfoodu. Bohužel tlačit mocně na pilu a servírovat jeden vtip za druhým, z nichž většina bohužel postrádá vtipnost a spíše je obalena trapností, se debutujícími režisérovi McKittrickovi nevyplatilo. Snímek je k uzoufání nudný a kadence nechutností na minutu filmového dění smrtící. Že se zde pohybuje Justin Long, Anna Faris a Ryan Reynolds, je vcelku normální, ale že se zde trapně pitvoří i Luis Guzmán, tak to už je vrcholným výrazem úpadku tohoto hereckého esa. Jediné ponaučení tak spočívá v tom, že po shlédnutí tohoto filmu raději budu hladový bloumat ulicemi, než abych si zašel na středně velký biftek do fastfoodu. ()

Reklama

Nuf odpad!

všechny recenze uživatele

Asi mi absolutně unikal nějaký vnitřní smysl tohodle filmu pokud tam někde byl.. Je to vlastně jeden velký nudný nebo spíše trapný zmatek. Šílené komedie i z oblastí těch nechutných (jak je poznat z mých hodnocení) mohu bez problémů pokud jsou vtipné. Tohle ale proboha není vtipné ani po pár sklenkách a velmi pomalu se to sune někam a kam to neví ani scénárista s režisérem pokud u toho vůbec byli. Dalo by se v nějakém pomatení smyslů přehlédnout, že herci nehrají, režisér spí, scénárista snad ani nebyl, ale nedá se přehlédnout, že to není vtipné...není opravdu ani trochu...... Když proběhne "vtip" nebo něco na ten způsob, tak se člověk ptá sám sebe (a někdy i těch okolo) jestli to měl být opravdu vtip nebo jestli to byla poenta té scénky. Ukrutná trapná nuda kdy se koukáte po lidech okolo a oni na vás a ani jeden nevíte co tím k sakru tvůrci mysleli.... ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Párkrát se zasmát dalo, ale třeba ta hra, co se táhla celým dějem byla už pak moc ohraná. Z ksichtů mě zaujal jenom ten nováček a kuchař Raddimus (Luis Guzmán), kterej je fakt supr a furt tam šuká takovou buchtu, hajzl jeden. No a dobrej byl taky hlavní kuchař Bishop. Jinak dost trapný, americký a místama trochu nechutný (za to poslední jsem přihodil * navrch), ale zas ne až tak moc (tak jsem ji zas strhl). Dnes jsem to viděl znovu a musim tu hvězdu zas přihodit, protože to je tak ujetě ujety, až je to fakt vtipny a docela jsem si to užival, chch, eště teď se chlámu všem těm postavičkám... ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Všichni co jste tomuto filmu dali 1* nebo Odpad! řekněte zasmáli jste se? Nebo jste bohužel byli nuceni dokoukat tento pro vás určitě hrůzostrašně nudný, oplzlý a nevtipný kus filmového odpadu? MOžná se hodně lidí bojí napsat svůj názor, který je jiný než lidí okolo. Mít uctu k druhému je fajn, ale nemít uctu k sobě je docela smutné, ale určitě jste všichni hodnotili podle vašeho nejlepšího a nejsvatějšího vědomí. Malá odbočka co se týče kritiky lidí na čsfd. Film waiting(kdo vymyslel český název potřebuje krucifixem do oka!) je čísta americká teenagerská komedie. Tentokrát s menším počtem sexu, ale větším počtem nechutností a hrátek(ano myslím tim hdu na homouše :D). Jenže je tu velké ALE. Tento snímek nechce parodizovat každý úspešný film v minulém roce, aby si pomohl k většímu výdělku(Scary movie). Pravděpodobně ani neplánuje 150 pokračování. Proč se člověk taky jednou nemůže zasmát vtípkům, které jsou na hranici vkusu a nezačít křičet o jakou jde naprostou kravinu. Film není dokonalý, ani dobrý, ale pobaví a za to si určitě 3* zaslouží. Ty dva brigádnici například jsou velmi zábavní pokud aspon trochu víte kdo je Snoppy Dog a jiní. Hlavní postavy mezi sebou válčí a všechny omějí pobavit a v neposlední řadě se aspon dozvíte, jak se máte v takovém malém fasfoodu někde v americe chovat, aby vaše jídlo bylo bez "neobvyklých" přísad. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Dean (Justin Long) zmuchlá a zahodí vizitku, ji o pár vteřin později opět drží v ruce. (Pavlínka9)
  • Calvin (Rob Benedict) ve filmu trpí reálnou poruchou močení zvanou Paruréza. (Scelleton)
  • V originálnej verzii scenáru má postava Calvina mať problémy s močením a postava Briana si nevie nájsť dievča. Role sa vymenili v poslednej minúte pred natáčaním. (Flipper)

Reklama

Reklama