Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (375)

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tuhle komedii nedokážu ocenit, i když myslím, že filmy vystavěné na podobném principu či stylu humoru nezavrhuju obecně a některé se mi v rámci žánru dokonce líbí. S Hele kámo, kdo tu vaří? je to však horší. Humor zde chybí, snaha o vtip často končila trapností. O hercích se mluvit nedá, vadila mi absence děje, který by film ze sledu scének a skečů povýšil na něco uceleného. ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Tak to mě teda mrzí to vaše chabé hodnocení, ale já jsem z toho filmu byla vážně nadšená. Skvělé vtipy, hlavně ta jejich hra, mezilidské vztahy a hlavně vám ukážou, že nikdy nevíte, co se děje v zákulisí vaší oblíbené restaurace. Vše, co se odehraje za jediný den je humorné, vtipné a prostě super. Strčte si tu jednu hvězdičku někam, nerozumíte srandě! ()

Reklama

liuk 

všechny recenze uživatele

Velká škoda, že tahle "komedie" využila svůj potenciál tak z pěti procent. Kdyby byla pojata podobně jako Office Space, jen přesunutý do fast foodu, tak by to mohla být s pomocí dobrého scénaristy určitě sranda. Bohužel situace, kdy zaměstnanci jsou hosty přiváděni k šilenství je snad jen jedna a ta je ještě zabitá hroznou nechutností. Všechny postavy, až na opravdu sexy Natashu, jsou nesympatické až hanba. Nejhorší z nich je sečtělý černoch dávající rady do života, který působí jak klišoidní pěst na oko. Verdikt: Pár solidních vtipů, kvůli kterým bych Waiting možná dal lepší 2*, se tu sice objeví, ale na hranici odpadu je sráží ty šilené nevtipné nechutnosti ala Kevin and Perry... ()

Nuf odpad!

všechny recenze uživatele

Asi mi absolutně unikal nějaký vnitřní smysl tohodle filmu pokud tam někde byl.. Je to vlastně jeden velký nudný nebo spíše trapný zmatek. Šílené komedie i z oblastí těch nechutných (jak je poznat z mých hodnocení) mohu bez problémů pokud jsou vtipné. Tohle ale proboha není vtipné ani po pár sklenkách a velmi pomalu se to sune někam a kam to neví ani scénárista s režisérem pokud u toho vůbec byli. Dalo by se v nějakém pomatení smyslů přehlédnout, že herci nehrají, režisér spí, scénárista snad ani nebyl, ale nedá se přehlédnout, že to není vtipné...není opravdu ani trochu...... Když proběhne "vtip" nebo něco na ten způsob, tak se člověk ptá sám sebe (a někdy i těch okolo) jestli to měl být opravdu vtip nebo jestli to byla poenta té scénky. Ukrutná trapná nuda kdy se koukáte po lidech okolo a oni na vás a ani jeden nevíte co tím k sakru tvůrci mysleli.... ()

juta 

všechny recenze uživatele

Takový obyčejný den v obyčejné restauraci. Možná i díky tomu se z tohodle filmu stává průměrný film, ale našlo se tu hodně dobrých momentů a ke konci jsem se docela dobře bavil. Hrálo zde i dost dobrých herců, především musím vyzdvihnout moji oblíbenkyni Annu Faris a nejen díky ní se na to dalo dívat. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • V originálnej verzii scenáru má postava Calvina mať problémy s močením a postava Briana si nevie nájsť dievča. Role sa vymenili v poslednej minúte pred natáčaním. (Flipper)
  • Calvin (Rob Benedict) ve filmu trpí reálnou poruchou močení zvanou Paruréza. (Scelleton)
  • Producent Jeff Balis si zde střihl roličku jako jeden ze zákazníků restaurace. (HappySmile)

Reklama

Reklama