Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Walter Matthau podává jeden ze svých nejlepších výkonů v roli proslaveného fyzika, který musí vyřešit zvlášť ožehavý problém - odlákat svou oduševnělou neteř Catherine (Meg Ryanová) od snoubence, naškrobeného anglického suchara, a převést ji do náruče automechanika (Tim Robbins). Ten se k ní perfektně hodí, avšak stojí to velké úsilí změnit zaolejovaného chlapa v nablýskaného šlechtice. I když se vám to zdá nemožné, nepodceňujte nápady strýce Alberta a sílu lásky! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

zahadum 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabá komédia v ktorej jediné plus je Einstein v podaní skvelého Matthaua plus jeho parta svojráznych správne roztržitých dedkov vedátorov.....Robbins v tom roku natočil fenomenálni film Vykúpenie....tak to je veľký skok v kvalite...nápad to nebol zlý ale tie nevýrazné dialógy až na hranici trápnosti plus Rayenová vo svojej tradičnej úlohe ..nudná až nepríjemná žena ktorá nikdy nevie čo vlastne chce. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Vždy když jsem viděl v televizi upoutávku na I.Q., říkal jsem si "Do čeho to ksakru zase Einsteina namočili". Ale také jsem to nechtěl hnedka odsuzovat. A kouknul jsem se na to, načež teď musím svou kritiku pozměnit a uznávám, že je to i pohodovka, která neurazí. .... HODNOCENÍ: 75% (4*) ()

Reklama

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Nic jsem 2x nečekal a nic jsme 2x nedostal.. Autoopravář se zamiluje do Meg Ryan, která je strašně moc inteligentní a navíc neteř Alberta Einsteina... jak to dopadne (bude láska) bylo logicky jasné předem, ale průběh jsme nečekal (což je hlavní klad filmu) ono udělat z opraváře aut pomocí pár triků velkého inteligenta, aby sbalil vlastní neteř není jen tak a to se i potvrzuje. Dávám 3z5 víc to snad ani čekat nemohlo.. ()

sabatko 

všechny recenze uživatele

Prostě nemůžu dát jen tři, i když mě k tomu svádí výkon meg ryan, která má ve svém repertoáru snad jen polohu romantické, rozpustile blondaté slečny/ ženy nenápadně vyhlížející potencionálního manžela. Einstein a jeho přátelé jsou kořením celého filmu. Nebýt tam, je to jen jeden obyčejný, všední snímek, který shlédneš a zapomeneš. ()

Brtniik 

všechny recenze uživatele

V podstatě jsem to chtěl vidět kvůli hl. hrdinům, ale je to totální americká volovina a navíc „čumivý“ film, co vlastně souvisí. Co ty mladé amíky učí ve škole?! „...Je to dokonalé jako když leštíš závit na blatníku...“ Páni, to je něco! Producent si měl raději leštit bambus namísto placení něčeho takového. Mesidž (hlavně pro američany) Einstein byla skutečná postava!... Jedena hvězda za auťáky, další za půvabnou Meg a zbylá, abych to zas až tak nestrhal. :-) ()

Galerie (84)

Reklama

Reklama