Reklama

Reklama

Dobrodružství Robinsona Crusoe, námořníka z Yorku

  • USA Adventures of Robinson Crusoe, a Sailor from York

Obsahy(1)

Loutkový film na motivy slavného románu Daniela Defoe. (oficiální text distributora)

Recenze (82)

v3s 

všechny recenze uživatele

V mnohém bych souhlasil s komentářem uživatele Vančura. Krásné výtvarné zpracovaní je o několik kroků napřed za opravdu utahaným dějem, nesnesitelným papouškem, neidentifikovatelným zvířetem kradoucím jídlo a hlavně příšernou hudbou vhodnou spíš k první sérii Star Treku. Nechápu jak tu někdo může napsat, že to bylo svižné, naopak většina scén byl porod. Výtvarníci odvedli skvělou práci, hlavně temnější a drsnější ilustrace od Borna mě bavily, ale jako celek bohužel nic moc. ()

vendy63 

všechny recenze uživatele

Báječná nostalgická vzpomínka na školni léta kdy jsme museli na tento film povinně do kina a dodnes ho mám v živé paměti. Nezapomenutelná hudba Karla Svobody nazpívaná Karlem Gotem se určitě vryla do podvědomí kdekomu a jsem přesvědčena že Robinson Crusoe a jeho věrný druh Pátek byli ,jsou a budou stále na jedné z nejvyších příček zlaté filmové éry. ()

Reklama

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Vypadalo to dobre a nádejne, ale nemali kombinovať do toho animácie, to mi pokazilo ten najväčší dojem. Dej je všeobecne známi a tak najväčší podiel pri hodnotení robí prevedenie, ktoré pokazili práve tými animáciami. Ak by ostali len pri tých bábkach, tak by bolo moje hodnotenie minimálne o hviezdičku vyššie. ()

SmaX 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film sem viděl poprvé asi v 7 letech a pouštim si ho s chutí do dnes. Krásná úvodní písnička od Káji Gotta (a to ho dvakrát nemusim Kluka jednoho ušatýho). Krásna hudba jak od ETC. Výborná loutková animace + ploškové prostřihy do minulosti od Adolfa Borna a výborný dabing Václava Postráneckého. Jeden z nejlepších českých animovaných filmů. To Rozhodně! ()

Galerie (1)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama