Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Špičková newyorská manažerka Jessie je vzdělaná, krásná, úspěšná a - provdaná za svou práci. Zpráva o dědictví po vzdáleném bratranci v Evropě ji poněkud zaskočí, to však ještě netuší, že si jede vyzvednout - malou holčičku. Jessiin rozplánovaný život se rázem sesype, ale mladá žena je odhodlaná dostát závazku a stěhuje se s děvčátkem na venkov. Zoufale se tu nudí a navíc jí začínají docházet úspory. A tak začne vyrábět jablečnou výživu a po počátečních potížích se dočká úspěchu svého výrobku na všech trzích.  Teď se může konečně znovu vrátit do velkoměsta ke svému původnímu způsobu života. Nebude jí ale něco chybět? (TV Prima)

(více)

Recenze (82)

Aidina 

všechny recenze uživatele

Diane Keaton, přezdívaná tygřice, je emancipovaná kariéristka a má přesně nalinkovaný pracovní život (i na sex má 4 minuty). Jenže pak se objeví malá Elizabeth, která přišla o rodiče a její žebříček hodnot se zcela změní. I když práci zcela nezavrhne a vrhne se do podnikání. A tak její "ovoce" přináší opět úspěch. "Jsem zpátky". Ale malé Betty se už nikdy nevzdá. Krásná červená knihovna, jak schopná žena se chopí příležitosti a postaví se tak svému osudu. ()

Katarine 

všechny recenze uživatele

Sice jsem neviděla úplně celý film, ale i tak mě to v rámci možností bavilo. Střední část o tom, jaké starosti nastanou, když se v rodině objeví dítě, byly skvělé. Naproti tomu scény v závěru filmu, zvláště ty romantické mě dost nudily. Diane Keaton je výborná herečka a dá se na ni koukat i déle, bohužel mi ale přišlo, že děj filmu se až příliš natahuje. Tohle se klidně mohlo stáhnout do nějakých 70-80 minut. ()

Reklama

DearS 

všechny recenze uživatele

Příběh o tom „kterak workoholička zjistila, že existují i jiné životní hodnoty než práce“, není zrovna originální a i problémy a jejich řešení jsou v tomto filmu povětšinou lehce odhadnutelné a nepřekvapí. Ale musí se člověk pořád nechat překvapovat? Občas stačí pohodlně se usadit v křesle a sledovat výbornou Diane Keatonovou (které všechno uvěříte a ještě vás rozesměje) a jedno roztomilé batole. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Takova ta dalsi komedie vytizenej rodic, otravny dite. Sice to nebylo tak spatny parkrat sem se i zasmal, ale to bylo jen ze zacatku, kdyz z toho vseho byla Keatonova na nervy, ktera mimochodem docela prehravala. Ke konci uz to byla takova ta klasika, kdy chce dite a spousta sentimentalnich kecu. Kdyby se film nesl ve stejnem duchu jako ze zacatku a mel nejakej solidnejsi scenar, tak bych dal vetsi hodnoceni, ale takle je to jen jedna z rady komedii tohohle typu. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Protivná komedie, s chutí lepící všechna dostupná klišé okolo žen workoholiček, svobodných matek, rozhodnutí rodina vs kariéra, co se škádlívá... Protivná, a fungující. Alespoň pro něžnější část lidstva. Dabing z Barrandova z doby, kdy režisérům začali chybět herci a tři lidi namluvili každý asi osmdesát postav (Bartáková, Obermaierová, Sejk). ()

Galerie (52)

Zajímavosti (12)

  • V čase 22:20, kdy leží Elizabeth na posteli, tak přepíná programy dálkovým ovladačem a na jednom záběru v TV se objeví epizoda Job Switching (1952) seriálu I love Lucy (od r. 1951) (HonzaR.)
  • V čase 11:37 je na letišti za paní Atwoodovou vidět velké okno a fíkus. V čase 12:26, po střihu, okno i fíkus zmizeli a za ženou je vidět jenom holá stěna (Proste..Jana)

Reklama

Reklama