Domingo GonzálezScénář:
Domingo GonzálezKamera:
Carlos CebriánHrají:
Gabriela Andrada, Gabriel Guevara, Marta Hazas, Felipe Londoño, Fran Morcillo, Javier Morgade, Iván Sánchez, Goya Toledo, Nicole WallaceVOD (1)
Pokračování celosvětového hitu Moje vina; láska mezi Noah a Nickem se zdá být nezdolná navzdory snahám jejich rodičů rozeštvat je. Jeho práce a její nástup na vysokou však otevře jejich životy novým vztahům a otřese základy jejich vztahu i celou rodinou Leisterových. Když je tolik lidí odhodlaných zničit jim vztah, může to vůbec dopadnout dobře? (Prime Video)
Ježiši kriste, já jsem nevěřila, že to může bejt horší jak jednička, ale jo, povedlo se. Co to bylo za cringe, oba dva zapomněli i jakýkoliv náznaky hraní v určitejch chvílích, je to občas hrozně směšně natočený (otočky gangsterů na židlích a tak, i ty milostný scény mi vlastně přišly nevkusný), z celýho příběhu i chování mě opět spíš bolela hlava, ale protože bych měla fomo a miluju občasnej hate-watch, tak jsem to dokoukala. Pustim si třetí díl? Jasně, že jo, už to trápení dokončim. ()
V porovnaní s prvým dielom, Your Fault dopadlo presne tak, ako sa to dalo očakávať (a to nielen podľa vývoja kvalít jednotlivých diel ságy After). Možno knižná predloha je napísaná napínavejším štýlom a charaktery jednotlivých postáv sú pestrejší, ale filmová verzia hemží prvkami a postupmi, typické pre brazílske mydlové opery. Ale akú vážnosť k tomu dať, keď už na začiatku filmu hlavná postava si dá antikoncepčnú tabletu so šampusom. Osobné hodnotenie: 58% (*) ()
Autorka předlohy Ron Mercedes předvedla v prvním díle palbu, jak zužitkovat to nejlepší (včetně klišé) z asijských seriálů (nejen) pro holky, v pokračování bohužel zachází i do hájemství, co (nejen mě) na asijské seriálové tvorbě štve. Příběh začíná být strašlivě nevyrovnaný, kdy zabředne do ošklivých klišé a scénaristického lógru, všech lógrů. Hlavní eminence rodiny Leister je tak dědeček, hříchy minulosti plavou na povrch, na scénu se dostávají toxické, psychopatické postavy. Do velké míry se vytratil tak nějak humor a lehkost, "normálnost" ve vývoji příběhu. A z hlavní hrdinky Noah se na konci stává postava, kterou nepoznáváte (charakterově její chování nedává smysl, četl jsem reakce čtenářek, tak je to v předloze, a řadě z nich to taky přišlo přestřelené a nelogickém, takhle by se nechovala. Chápu, že autorka potřebovala nasadit neřešitelný rozpor a problémy do třetího pokračování, ale stačilo se držet asijských TV stereotypů, na téma nepřející rodina, nějaké normálnější řešení by se našlo). Možná nás příběh příjemně překvapí v třetím díle. Třetí hvězda je za Nicole a naději, že bude lépe. ()
Tady se fakt dře o dno. A všichni doufají, že to dno prorazí a půjdou ještě níž. Jednička ještě byla koukatelná, ale Tvoje vina je už vyloženě slátanina scénářem, herci i triky (kutálející závodní auto si budu pamatovat ještě dlouho). Příběhově je to totálně břečka, která k tomu trpí syndromem druhého dílu ze tří. Ano, chápete správně, čeká nás i trojka (minimálně). ()
Nechápu, jak tohle někdo může přirovnávat k ulici, lol... pardon, ale ulice si k tomuhle nemůže ani čichnout :D Každopádně k filmu - Pecka! Čekala jsem, že to po*erou, buda to jedna velká nuda, chemie bude pryč, ale.... ne! Já se bavila od začátku do konce. Oproti jedničce tohle bylo napínavější a u konce jsem zařvala, že co to sakra je?! Jako budou spolu/nebudou spolu? Odjel do Londýna nebo ne?? Halooo potřebuju nutně pokračování! Doufám, že nás zase nenechají čekat rok... ()
- Film je natočen podle knihy „Tvoje vina“ od Mercedes Ron. (Johnny.ARN)