VOD (1)
Milá reality show, ve které šest zralých nezadaných lidí hledá partnera i svoje pravé já. Dnes už se ale randí podle úplně nových pravidel. (Netflix)
Prekvapivě zábavná seznamovacka, která úsměvy vykouzli. Jak říkal ve svém stand up vystoupení Pavlásek většinou se sejdou dva dokonalí lidé, že se divíte, že se s nima někdo rozešel. Při těchto schůzkách se totiž práší od huby. Jednodušší by bylo, kdyby on na rovinu řekl "já jsem linej debil" a ona "já jsem hysterka, která ti bude bránit chodit ven za kamarády". ()
Někdy můžou mít 3 hvězdy hodnotu pěti a tohle je přesně ten případ. Já bych za ten formát víc nedal, ale lepší už to podle mě snad být ani nemohlo. A ta vztahová koučka byla vynikající. Navzdory svému mládí má dokonalý odhad na povahy lidí, úžasně dokázala po krátkém ohledání vystihnout jejich slabé, ale i silné stránky. Moc se mi líbilo její doporučení, po kterém pojmenovali 3. díl- zkus se zajímat, ne zaujmout. To je podle mě pro první rande rada nad zlato. Škoda, že se o něm většina lidí nikdy nedozví. ()
Photo © Netflix