Reklama

Reklama

Happy Tree Friends 1 - První krev

(video kompilace)
  • USA Happy Tree Friends: Volume 1: First Blood
všechny plakáty

Obsahy(1)

První díl zabijácké klasiky... PRVNÍ KREV Happy Tree Friends jsou roztomilá plyšová zvířátka, jejichž každodenní dobrodružství končí katastrofou. Nezáleží na tom, jak nevinně jejich den začíná, ale vždycky končí ublížením na zdraví nebo smrtí. (oficiální text distributora)

Recenze (145)

Trash 

všechny recenze uživatele

Jak rychle zaujmou, tak rychle pustí...to byl alespoň můj případ. Chvilku jsem tento seriál docela hltal, ale po nějaké době už mi začalo být celkem jedno, jestli si králíček vypíchne oko nebo vyrazí mozek z hlavy, z těch variací na smrt se asi až tak dlouho vařit holt nedá. K těm třem hvězdičkám ale ještě půlka navrch. ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Jestli mám tenhle miniseriál (jestli se tomu dá vůbec říkat seriál) k něčemu přirovnat, tak první co mě napadá, je jako asi u spousty lidí Itchy a Scratchy - kultovní gore srandička ze seriálu Simpsonovi. Nemůžu si ale pomoct...tohle prostě nějak neni ono...Originální záležitost, proto ta čtvrtá hvězda. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Partia lesných kamarátov a ich dobrodrúžstva, ktoré na konci skrývajú poučenie, čo by ste, deti, (ne)mali robiť. Nevidím nič zlé na tejto milej sérii animákov určenej tým najmenším. Moje malé prorotstvo: tento skvost sa časom zaradí medzi kulty detských filmov ako Mrázik, Snehulienka a sedem trpaslíkov, Pupoluška, či Texaský masaker motorovou pílou. ()

Arccos

všechny recenze uživatele

Mám velice rozporuplné pocity, takže úplně selhávám ohodnotit. Na jednu stranu je to zábavné, ovšem musíte mít smysl pro humor, který je tak trochu "jiný". V tomto seriálku totiž morbidnost, násilí, krev, maso, smrt, upálení, rozčtvrcení a tak podobně nejsou prostředkem k vybudování pointy - to JSOU pointy. Jediné pointy! A to vše v kontrastu k záměrně přeslazeně milým zvířátkům, které výše uvedenými zážitky trpí. Docela si dovedu představit, že mnozí lidé budou znechucení nebo pohoršení. Mě to bavilo. Ale na druhou stranu nemůžu nevidět, jak primitivní to všechno je. Připomíná mi to pubertální, stejně násilné a morbidní malůvky v sešitech, kterými jsme se jako kluci bavili (a holky dělaly "fuj!"). Navíc zábava nemusí mít dlouhého trvání, protože ono je to vlastně pořád dokola a prvotní šokem vyvolaný zájem vyprchá. A samozřejmě nezapomeňte - tohle v žádném případě NENÍ seriál pro děti (ža ano, Dudku). (Poznámka k DVD: Je velmi krátké. Celkem jen dvanáct několikaminutových epizodek a bonusy, takže si koupi promyslete.) ()

Honza dAve 

všechny recenze uživatele

Několik roztomilých pastelově barevných zvířátkových postaviček, které by klidně mohly zdobit stěnu v mateřské školce ... a jejich krev, krev, vnitřnosti, kosti, krev, mozky, krev, oči, krev, krev .... . Poměrně rychle se dezintegrující těla zvířátek jsou dost brutální a brutálně vtipná. Neotřelý nápad, ale jeden a tentýž příběh vás podruhé už nepobaví. ()

Zajímavosti (2)

  • Příběhy byly původně kresleny pro internet, kde si svou premiéru odbyli v roce 2000. Teprve pozdějI byly vydány na DVD. (Terva)
  • Podle seriálu byla vytvořena také počítačová hra, která nese název „Happy Tree Friends: False Alarm“. (Terva)

Reklama

Reklama