Paul LevesqueÚčinkují:
Michael Coulthard (moderátor), Pat McAfee (moderátor), Wade Barrett (moderátor), Ettore Ewen (moderátor), John Cena, Colby Lopez, Andrew Galloway (více)Obsahy(1)
Show se uskutečnila 1. února 2025 v Lucas Oil Stadium (Indianapolis, Indiana). Na kartě se sešly čtyři zápasy:
1) Women's Royal Rumble Match (Vítězka získá zápas v Main Eventu na Wrestlemanii 41)
2) #DIY (c) vs. The Motor City Machine Guns (WWE Tag Team Championship Two-out of-Three Falls Match)
3) Cody Rhodes (c) vs. Kevin Owens (Undisputed WWE Championship Ladder Match)
4) Men's Royal Rumble Match (Vítěz získá zápas v Main Eventu na Wrestlemanii 41)
(TheSpearCZ)
Tak byl jsem poprvé zvědavý na český komentář a tak to slupnul s ním, když to byla první PPV na Netflixu. Žádná velká změna samozřejmě nebyla, ale jedna určitě. TNA roster legálně v Rumble. Ano, tohle určitě nečekal nikdo, že se někdy stane. Máme to tady. Ženský Rumble nepřekvapil a nebyl tak špatný, vítězka ok, dalo se to očekávat, nějaký ten moment velký jsem zde nezaznamenal. Tag Team měla být neskutečná fantazie. A vlastně to bylo absolutně bez atmosféry, který jakoby diváka v hledišti vůbec nezajímal. Plno věcí se evidentně nepovedlo, plno vidět i zranění, což evokuje, že bylo tvrdší, spíš synchronizace nebyla ideální, zápas měl malou minutáž, spíš to vypadalo, že jsou oba tag teamy spíš babyface a diváka to rozjelo ke konci. Z tohohle mohla být vážně paráda a spadlo to do průměru, který není hoden PPV. Tahák Cody vs Kevin nezklame. Kevin umí skutečně prodat vše a Cody jede ty svoje emoce, že tomu i někdo věří, takže zápas ještě s žebříkama měl být tvrdý. No reálně je vždycky tvrdý. Kromě závěrečného spotu na žebřík co spadnul Kevins, tak sice strašně skvělý to okolo, mělo to i tempo, atmosféru,,,ale olymp určitě ne. A závěrečné vyvrcholení mužský Rumble, dopadl za dobře. Výhra dopřána, kromě Penty co měl obě nohy mimo ring, který stejně zápasil ještě pěknou dobu, což asi bylo jasné, když už to bylo domluvené a mělo to lepší návaznost na vyřazení, chvaty....plno těch starých křivd...jo zde dobrý. Suma sumárum 70% ()
Je to tu, road to WrestleMania begin. Queen Charlotte is back, ale, že by som bol práve happy, netvrdím. Tag team match by som nazval napriek dramatickému formátu 2 out of 3 falls uspávačmi hadov. Bez nápadu, bez šťavy. Strašné. CR vs KO bolo kruto osobné. Keďže som KO fanda, tak som v tom mal jasno. Fight Owens Fight. 10 hviezdičkový ladder match. A mužský Royal? Paradzina parádna za sto hviezd. Desať rokov som nevidel tak kvalitne vystavaný RR match po všetkých stránkach. Preto dám 5 celej PPV. ()
I believe in Joe Hendry ! ()
Women's Royal Rumble - za mě top skript večera. Nechal bych vyhrát Chelsea nebo možná Vaquera nebo Perez. Shayna Baszler by byla taky skvělá vítězka :D Ale Charlotte Flair dávám 9/10 2. WWE Tag Team Championship 2 ze 3 Falls Match - Champs: DIY vs. Motor City Machine Guns - Zápas opravdu plný neuvěřitelných pohybů, párkrát jsem zíral. Ciampa a jeho backbreaker ze vzduchu, to je opravdu síla. Škoda toho nečestnýho konce, ale s výsledkem jsem spokojený. Obhajují tituly. 8/10 3. WWE Title Ladder Match: Cody Rhodes vs. Kevin Owens – Jako jo, dali do zápasu kus poctivé práce. Vypadá to dost real a skončili rozmlácení na hadr. Ale nějak mě ani jeden z nich nezajímá 7/10 4. Men's Royal Rumble - Rumble byl v poho, ale kterej blb nabookoval Jey Usa? Fakt je přeceňovanej. Nemusim. Konec byl opravdu patetickej mezi ním a Cenou na apronu. Jakože bylo mi to už skoro jedno. A nikdy jsem si nepomyslel, že budu spíš pro Cenu, ale Uso mi dokázal, že i to se mi může stát :D Doufám, že si aspoň Uso vybere Rhodese, protože opravdu OPRAVDU doufám, že nikdo by Gunthera nezabookoval, aby s tímhle nýmandem přišel o pás. Za toho blbce Usa na vítězném trůnu dávám 6/10 ()
NO YEET ! ()
- Roxanne Perez stanovila nový rekord za čas strávený v ženském Royal Rumble zápase, kde vydržela 01:07:47 hod. (figgo jr.)
- Mužský Royal Rumble zápas se stal nejdelším v historii, trval 01:20:15 hod. (figgo jr.)
- Nia Jax si v ženském Royal Rumble zápase připsala 9 eliminací a stanovila nový rekord. (figgo jr.)