VOD (1)

K Millerům vrazí policie, aby zatkla mladého Jamieho. Ten ale u výslechu trvá na tom, že nic špatného neprovedl. (Netflix)

ANTYCHRYST

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek jako řemen!! To chceš..zasahovka..plnej dům plodů a jdou si pro malého kluka!! Kamera pěkně svižná..nic neunikne..co se muselo honit v hlavě rodičům..je jasný že by tam jen tak nenabehla hromada fizlu..kdyby neměli důkazy.. a i přesto s tím klukem jednali hodně v rukavickach..až mě to dosti překvapilo..chápu že je malej ..ale museli mít důkazy... 100% pěknej ..svižnej Začátek! Jen tak dále! 100% ()

Najt

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

13lety kluk je obviněn z vraždy. Brzy ráno vyrazí policie dveře a zatkne ho. Převezou ho do vazby, vezmou otisky, vzorky DNA a krve a připraví ho k vyslechu. Rodina je zdrcená, otec se stane opatrovníkem, přijede advokát a společně se baví co a jak. Údajně má jít o ubodání mladé dívky. Kluk brečí a nestále tvrdí, že nic neprovedl, rodice se domnívají, že jde o omyl. V poslední třetině začíná výslech, kde se dozvíme co se stalo. Policie má ale dost jasné důkazy... Celé je to natočené na jeden zazah bez střihu. To se musí ocenit.. herecky mě to nějak zázračně neuchvátilo, ale to třeba ještě přijde. Každopádně je to zajímavé, autenticita by se dala krájet a to, že je to natočené v reálném čase tomu dodává třešničku na dortu. Můžu dát 4*, ale v tomhle případě se nespletu ani s plným počtem.. ()