VOD (1)

Eddie má narozeniny a Millerovi se snaží slavit, jako by se nic nestalo. Série nepříjemných událostí jim všem ale může podrazit nohy. (Netflix)

Johanidas

Čítal som tu dve recenzie od otcov, ktorí majú sami malých chlapcov, tí tomu dali plné hodnotenie. Potom sú tu iní ,ktorí možno nemajú deti a moc ich tento posledný diel nebavil, niektorí boli sklamaní, ale myslím že nie je prečo byť. Ja osobne nemám deti, ale vedel som sa do tejto rodinnej situácie pekne vcítiť a snažiť si to predstaviť na vlastnej koži. Výborne spracované, herecky zahrané a napínavé. Bez ohľadu na možno slabšie konverzácie, stále ma to držalo v pozornosti. ()

quido_zidle

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto chápu rozdílná hodnocení tohoto dílu. Mě jakožto otce dvou kluků to roztrhalo na sračky. Já tam s nima seděl v domě i v autě a prožíval každej jeden moment, každý slovo, každou emoci... A rozumím tomu, že pro toho co děti nemá, to musí být poměrně nudná, pomalá záležitost bez rozuzlení, bez děje...Ale věřte tomu, že děje tam bylo na romány a rozuzlení tady v tomto případě neexistuje, jenom prázdnota a beznaděj rodičů... ()

Najt

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady už je pohled jenom na rodinu. Skvěle zahráno, nemám výhrady, ale tohle je fakt málo. První díl skvělý, ale tím celý případ končí. Ve 2 je totiž škola, epizoda bez informací a zbytečná epizoda, pak psycholog, kde se dozvíme asi to nejpodstatnější a oneman show v jedné místnosti a pak hodinka ze života rodiny, kdy zajedou za celou epizodu na nákup a domů... Žádné další vyšetřování, soud, informace pohled na život podezřelého a souvislostí s případem, nic...  ()

Maysha

Chápu, že chtěli dát prostor rodině...ale tento díl se opravdu nepovedl. Otec svou roli zahrál úžasně, nicméně díl byl zdlouhavý a poslouchat 30 minut obyčejnou konverzaci o ničem mě vážně nebavilo. Čekala jsem nějaký závěr, odůvodnění, dokazování a nic... Třeba ten prodavač mi přišel celkem podezřelý, takže jsem si myslela, že dojde k nečekanému zlomu. ()

Houser

Neskutečná emocionální nálož. Když vidím nízké hodnocení některých uživatelů, tak musím kroutit hlavou. Sám jsem otcem malého kluka a dokázal jsem se, skrz herecké výkony, vcítit do pocitů celé rodiny. Zdrcující minisérie, skvělé herecké výkony a geniální režie a kamera. V tuto chvíli vrchol roku na seriálovém poli. ()

• V čase 30:55, kdy Eddie (Stephen Graham) odbočuje s dodávkou, drží volant směrem jízdy rovně. Zároveň zvuk tikajícího relé blinkrů neodpovídá s blikající kontrolkou na přístrojové desce. (mlvyy)