Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život utíká rychle... Stíháš to? Nejpůsobivější a nejbrutálnější film o drogovém opojení, který byl kdy natočen. Film, který Vás převálcuje víc než dávka speedu. Tři dny hédonistických hrátek se změní v šílenou odyseu, když se ztroskotanec Ross stane řidičem a místním dodavatelem drog výměnou za své zboží... Následuje jedna bizarní situace za druhou a Ross stále více zapadá do světa toxikomanů, kde neexistují morální zábrany. Otevřte oči a připravte se na jízdu, při které se nedá spát! (DVD Edice)

(více)

Recenze (189)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Šňupu, šňupeš, šňupeme.. v téhle stylové jízde šňupou úplně všichni jakoby se nechumelilo. Sama jsem si při všech těch míhajících obrázcích připadala jako na tripu. Ale tak do smíchu jako všem protagonistům mi nebylo, spíše jsem se cítila trochu dezorientovaná z toho, co ty obrázky vlastně znamenaly. Vypadaly moc pěkně, ale ten obsah..ten OBSAH! Naprosto o ničem. Stylizované originálně, avšak těch momentů jako hovno v záchodě bylo příliš a na mě to tedy působí jako ne úplně kvalitní matroš :-) A jediné co kromě vizuálu stojí za zmínku je Brittany Murphy, díky které jsem to přežila až do konce. Účinky "Spun" doznívají a zbyla jen jakási pachuť, po které absťák mít určitě nebudu. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Celkově mě ten film absolutně znechutil, ale na druhou stranu to setřít nemůžu, neboť Jonas Akerlund (to jeho A neumim správně napsat) je opravdu hustej režisér a na filmu je to vidět. Nejvíc ale asi diváka dostanou herci, kteří jsou opravdu geniální - ať už Jason Schwartzman nebo John Leguizamo....jasně nejlepší je ale Mickey Rourke coby kuchař, ten tu podal opravdu mistrovský výkon. Jinak ale spíše průměr, protože to je nechutný opravdu až moc a opravdu to asi zaujme jen feťáky, co jsou na dně. ()

Reklama

frolish 

všechny recenze uživatele

Originalna a vtipna mozaika pribehov DOKONALE zahranych postav. Mam rad filmy o drogach a filmy s napaditou reziou a toto mi fakt sadlo. Rychle epilepticke prestrihy obcas posobili trochu samoucelne, ale filmu nakoniec nemozno upriet ani hlbku a prirodzene podany moralny podtext, napriek tomu ze islo hlavne o pobavenie. Sceny s policajnymi zatahmi genialne. 90% ()

Asgy 

všechny recenze uživatele

Zdejší hodnocení mě docela překvapilo, ale co už. Příběh sám o sobě není žádná pecka, ale líbila se mi hlavně povedená kamera, střih a soundtrack. Mickey Rourke svého Kuchaře zahrál parádně a spolu s Pavoukem, Rossem a Nikki (resp. jejich představiteli) tvoří čtyřku, které nemůžu nic vytknout . Ani ostatní osobnosti místní spodiny nebyly zahrány vůbec špatně. U některých scén jsem se dost pobavil a možná někomu přijdou, přehnané, ale mně k tomuto filmu sedí. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Tak se trochu sjedem ne! :) No nejsem si úplně jist, co tím chtěl Jonas Akerlund říci, ale to je vlastně jedno radši se sjedem ne. Překvapivě se zde objevilo několik lehce zapadlých hvězdiček hollywoodu, kteří tento snímek pozvedli na 2.5*. Nejlepší postavu měl určitě Mickey Rourke jako The Cook, o něj se celý film opírá. Sečteno podtrženo, jednou a dost, tak se radši sjedem ne... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (18)

  • Kdyby se film nesestříhal, jeho původní délka by byla tři a půl hodiny. (Stocki)
  • Rossovu lesbickú susedu si strihla Deborah Harry, známa tiež ako speváčka skupiny Blondie. (cure)
  • Ve filmu po užití metamfetaminu jsou záběry na zmenšení zorniček uživatelů, ale ve skutečnosti se zorničky po užití této drogy naopak roztahují. (Stygy25)

Reklama

Reklama