Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní náčelník Pepa Novák je sice povýšen na majora, jinak má ovšem stejné potíže, a navrch ještě některé nové. Občané ho zlobí a stále se marně snaží sexuálně uspokojit náruživou manželku Vilmu. Navíc mu teď život komplikuje početná cikánská rodina v sousedství. Majitel fotbalového klubu Leo Kohn není příliš spokojený s výkony mužstva, nepomáhá ani podplácení rozhodčích. Navíc je stále na kordy s tchýní Ester, posedlou sázením Sportky. Leo se s tchýní pohádá. Z hádky vzejde neobvyklá sázka. Jestli Ester dokáže sestavit mužstvo, které Kameňákov porazí, stane se Leo jejím otrokem. Pokud ovšem Kameňákov zvítězí, odejde Ester z domu a už se nikdy neukáže. Je jisté, že v neděli půjde o hodně. (TV Nova)

(více)

Recenze (655)

Oskar 

všechny recenze uživatele

Sám se těm dvěma hvězdičkám divím, ale vážně - Zdeněk Troška se poučil z chyb svých předchozích Kameňáků. Tak třeba vytvořil základní osu příběhu s fotbalovou sázkou, okolo níž se více méně všechno točí. Správně se dovtípil, že nejvtipnější z celého Kameňákova je věčně soupeřící dvojice Laufer- Tauchenová. Polepšil se i v převodu vousatých vtipů do filmové podoby, takže už se tady nestane, že pointa je nám vyzrazena dřív než vtip začne (jako v předchozích případech). Oklestil obyvatelstvo o jeptišky, vojáky, učitelky a děvky (až na jednu velmi slavnou, samozřejmě). Ale tím má chvála bohužel končí, jinak je to pořád stejně přisprostlá pivní zábava. Jen pozorněji konstruovaná, takže zatímco v předchozím díle připadaly dva slušné gagy na osm špatných, tentokrát se skóre zvyšuje na 4:6. Proto 40% ()

Damiel odpad!

všechny recenze uživatele

Totální dno úpadku českého filmu. Všechny ostatní trapárny typu Post Coitum nebo Román pro ženy jsou ve srovnání s tímhle humusem pořád veledíla hodná přinejmenším Českého lva, ne-li Oscara. Nic horšího už vzniknout nemůže, leda Kameňák 4, kam by Troška mohl obsadit "hvězdy" ze Superstar, z VyVolených a z Big Brothera... ()

Reklama

blackJag odpad!

všechny recenze uživatele

Nevtipné panoptikum hrůzy. Schválně jsem si jeden díl dal, protože Trošku neodsuzuji s obecnou samozřejmostí (jako velké procento filmových fanoušků), ale opravdu nechápu, jak člověk, který natočil televizní evergreeny jako Slunce, seno (klidně celou trilogii) nebo Bota jménem Melichar (filmy, u kterých u bedny vždycky zaparkuji), dokázal položit základ takové zhůvěřilosti. 0% ()

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Kameňákov žije fotbalem, a je to na celém městečku znát. Bohužel, oficiální tým Lea Khona se neprojevuje žádným extra výkonem (asi jako Brno v současném ročníku Gambrinus Ligy), a hrají tak strašně, že už se na to nemůže dívat ani Khonova příšerná tchyně. Ta díky vítězství ve Sporce má peněz na rozdávání, a tak se s Khonem vsadí, že postaví tým - který ten jeho rozdrtí. A vzhledem k tomu, že se zrovínka do městečka přistěhovala jedna rozvětvená cikánská rodina (která se s míčem na kopačkách snad i rodí), nemá hledání nikterak těžké ... U předchozích filmů jsem ještě přimhouřil oko, ale napotřetí to už Troškovi neusnadním. Sada vtipů je v kameňácké trojce rozšířena (díky cikánské rodině) rozšířena i o ty rasistické (což jak Troška určitě dobře ví, v naší krajině náramně frčí), nicméně největší příděl vtipů si už Troška vypráskal v prvních dvou Kameňácích, a na trojku už moc nezbylo. Fakt se divím (a v trojce trojnásob), proč ti herci do tohoto projektu šli - co jim za to rejža nabídnul? ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Hrůza! Pan Troška asi ztratil smysl pro humor nebo knížečku s vtipy. Za celou (101 minut je dlouhá doba) stopáž jsem se pousmál (neznamená zasmál!) a to při vtipu, co znám a při geniální scéně při fotbalu. Jinak snažit se postavit skomírající pokračování na Absolonové, Buster a vtipech o romech se mi zdá zcela špatná (subjektivní pocit). ()

Galerie (15)

Zajímavosti (13)

  • Na začátku dne, kdy se hraje důležité fotbalové utkání, je na obrazovce napsáno "neděle". Během utkání lze současně zahlédnout datum zápasu 21. června 2004. Datum však připadá na pondělí. (Mr.Hudson)
  • Když je Kohn (Josef Laufer) ve večerce u věštkyně, tak ta mu oznámí, že Ester (jeho tchýně) do tří dnů zemře. Nestane se tak. (Petr.Penicka)
  • Každý film série je zakončen stejnou skladbou. (URBAN)

Reklama

Reklama