Skupina maskovaných zločinců obsadí banku a drží v ní rukojmí. Jejich velitel Lorenz je ochoten jednat pouze s detektivem Quentinem Connersem. Ten však byl nedávno suspendován po nevydařené akci. Je však vrácen do služby a spolu s mladým kolegou, detektivem Dekkerem se vrhá do akce! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

petero

Režisérovi proste chýba schopnosť vtiahnuť diváka do deja. Dej je prekombinovaný a na konci mu uverí len málokto, že by to tak mohlo byť. Réžia nie je zlá, no staromódna. A na film s tak slušným obsadením ako je Jason Statham, Ryan Phillippe a Wesley Snipes by som čakal viac nápadov, nie len čistý priemer. Čo ma fakt zaujalo bol chytľavý ústredný hudobný motív. ()

Faye

Přepadl banku a představil se jako Lorenz. Je dokonale informován o policejních postupech a vybral si s kým bude vyjednávat, s Quentinem. Další vyloupení banky tentokrát s pořádným randálem a i když název filmu je Chaos, děj mi přišel dost průhledný a hlavně už začátek dost nelogický. I když .... co já vím. Práci policie znám jenom z filmů, takže je asi úplně normální, že suspendovanému policajtovi vrátí placku, když si ho k vyjednávání vybere bankovní lupič. A zřejmě je i samozřejmé, že je zároveň pověřen velením zásahu, žádné velké papírování. „Postarej se, abys mi dokázal, že jsem se tenkrát moc mýlil.“ No nechám toho. Ovšem milovníci explozí a stříleček si rozhodně přijdou na své. ()

JK-Stinger

Název filmu je na místě, protože v ději jsem měl po celou dobu pěkný maglajz. Nicméně nejde o tak špatný snímek, jak by se z hodnocení mohlo zdát. Přestože se film tváří jako každý druhý o přepadení banky, nakonec se vše zamotané na konci krásně pospojuje a tak jsem se při závěrečných titulkách nakonec cítíl jako vcelku spokojený divák. Navíc jsem po dlouhé době viděl svého oblíbence Wesleyho Snipese a i když moc prostoru nedostal, alespoň jsem viděl, že ještě žije a budu dále doufat, že se ještě někdy vyšvihne v nějakém větším trháku. ()

moviesfan

Už když jsem viděl jméno Wesley Snipes, tak jsem si říkal, že to bude převážně jen o ,,bitkách". A světe div se - nebylo. Chaos se docela povedl, ale v průběhu filmu jsem si říkal jestli tvůrci neodhalili karty moc brzo. Pak se blížil konec a nastal přijatelný zvrat v dějové linii, který mě překvapil. Nebylo to sice nic světoborného, ale aspoň, že něco. ()

h0n24

Jedinečné. Doporučuji. Velmi podhodnocený a zdá se mnohými nepochopený snímek. Ohromně propletená bankovní loupež, která ač se v první části zdá příliš jasná, se posléze zkomplikuje a připraví nečekaný zvrat. Film je jedinečný tím, že nemá přesně stanoveného hlavního hrdinu a ani hlavního antihrdinu. A navíc na konci se některé role smísí. Nejbližší přirovnání: loupež po italsku říznutá obvyklými podezřelými. ()

• Ve scéně, kdy Dekker (Ryan Phillippe) projede skleněnou výlohou obchodu, je možné si všimnout, že se sklo vysype ještě dřív, než dojde ke kontaktu motocyklu se sklem. (Conspi)
  • Je možné zaznamenat, že prostředí, kterým Dekker (Ryan Phillippe) během pronásledování na motocyklu projíždí, se nemění. Stejnou ulicí projede rovnou čtyřikrát, dokonce vždy stejným směrem. (Conspi)