Námořní vyšetřovací služba - Série 6 (2008) (série)
Tony WharmbyScénář:
Jesse SternKamera:
William WebbHudba:
Brian KirkHrají:
Mark Harmon, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Pauley Perrette, Sean Murray, Rocky Carroll, David McCallum, Brian Dietzen, Paula Newsome, Obba Babatundé, Lou Beatty Jr., Rochelle Aytes, Ray Campbell (více)Obsahy(1)
Vance sebere Gibbsovi jeho tým a pověří ho vyšetřováním vlastního případu. V Michiganském jezeru je nalezeno tělo asi padesátiletého muže. Je to Vancův přítel Owens, bývalý boxer. Vydává se tedy do Chicaga, do tělocvičny, kde spolu s Owensem kdysi začínali. Gibbs zatím řeší, zda agent nezneužívá své pravomoci, protože nikde nemůže dohledat, že by mrtvý muž někdy sloužil u námořnictva. Odpovědi na své otázky by mohl najít ve Vancově tajném spisu, který mu jako laskavost daroval agent Trent. Gibbs ale obálku dosud neotevřel a raději vychází z toho, že pokud nastane kontroverzní situace, Vance mu řekne pravdu. Obálka tedy zůstává i nadále zavřená, ale Gibbs je přesvědčený, že kolega má nějaké tajemství. (TV Nova)
(více)Recenze (1)
Spoilery: Tým NCIS vyšetřuje vraždu boxera. Tentokrát však vyšetřování případu nečekaně přebírá Leon Vance a Gibbsův tým je mu plně k dispozici. - 99,9%. ()
Photo © CBS Paramount Network Television
- DiNozzo (Michael Weatherly) zmíní, že jezdí jen do Arizony. V Arizoně byl v epizodě Cesta do Arizony (2009). (Katka189)
- Gibbs (Mark Harmon) má Vancovu (Rocky Carroll) složku, kterou získal v epizodě Padlý pták (2009). (Katka189)
- V této epizodě jsme mohli poprvé vidět rodinu Leona Vance (Rocky Carroll). (Katka189)