Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dan Foreman je už dvacet let marketingovým ředitelem časopisu Sports America a má hlavu plnou starostí. V kuchyni našel krabičku od těhotenského testu, dlouholetý klient Eugen Kalb mu oznámil, že už nebude v časopise inzerovat, a vydavatelství, pro které pracuje, koupil nový majitel. Strach, že je jeho dcera Alex těhotná, se sice nepotvrdí, ale šok ho přece jen nemine. Nejprve mu manželka oznámí, že čeká dítě, a pak mu šéf řekne, že nové vedení na jeho místo dosadilo někoho jiného. Šokovaný Dan zjistí, že jeho novým nadřízeným je teprve šestadvacetiletý Carter Duryea, který nemá s reklamou žádné zkušenosti. A to ještě netuší, že se mladík, kterého právě opustila manželka, ve výtahu seznámil s Alex. Zmatený Carter není schopen předložit oddělení obchodní strategii, a tak jen uhýbá pomocí naučených frází. Jediné, na co se zmůže, jsou výpovědi. Navíc se vnutí k Danovi na nedělní oběd, kde se opět setká s Alex... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (253)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná záležitost. Každá z postav byla dobře promyšlená a slušně herecky obsazená. Je to spíše drama o otci, který začíná cítit že stárne a začne si uvědomovat, že život se řítí kolem nezadržitelně dál svou vlastní rychlostí. Dennis Quaid ve svých 50 letech čas měří jinak. Jemu tak neubíhá, je plný sil, zkušeností a na svět nahlíží starým způsobem. Dcera však dospívá a je ve věku kdy kolem ní krouží mladí muži, manželka má pro něj zas takové překvápko ze kterého dostane srdeční aritmii. V reklamní branži kde pracuje se vlivem celosvětových otřesů na trzích a fůzí nadnárodních firem všechno mění a co platilo dříve podléhá dynamickým změnám. Tohle poznání jednou jistě postihne každého chlapa. Můžete být skálou o kterou se tříští svět letící kolem vás, ochráncem svých dětí, ale najednou si uvědomíte, že zvolňujete a že vaše děti už vlastně ani chránit nechtějí. Už nejste leader. Quaid se role otce Scarlett Johansson zhostil na výbornou. Měl jsem zprvu strach, že zase bude montovat nějakého toho Fénixe. Naštěstí jsem se mýlil. Skvělé! Dávám čtyři triceratopsí mobily * * * * ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Dlouho to vypadalo jako inteligentní hořce úsměvné drama, které citlivě a vkusně předkládá nepříjemnou realitu aniž by přitom tlačilo na pilu. Vypadalo. Než to zazdil limonádový konec, který celou pečlivě a neokázale budovanou stavbu smetl zpět do hollywoodské pohádky. Což je velká škoda, protože tu byla nejen řada dobře napsaných dialogů a momentů k zamyšlení, ale také působivých scén, které mě i díky nestrojenému podání dokonale dostaly. Dennis Quaid byl vynikající a drobnými detaily dokázal skvěle předat emoce své postavy. Dobrý byl i Topher Grace jako fracek na zabití, který dokonale vystihl ty dnes tak časté mladičké šéfy. Jen mi nějak není jasné, proč v tom někdo vidí komedii. ()

Reklama

maverick10 

všechny recenze uživatele

Velice krasne natocena komedie s naprosto uzasnyma hercema, predevsim duo Quaid x Grace si zaslouzi velikou pochvalu. Hodne citlive byla do teto komedie vlozena ta milostna dejova linie, ktera k me radosti nedopadla happy-endem (ne ze bych nepral happyendum, ale v tomto pripade dala tomuto snimku vetsi rozmer) ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

V dobré společnosti překvapí především tím, že je v rozporu s většinou současné americké komediální produkce tak nějak uměřený a kultivovaný. Neobjevuje se tam zkrátka takový ten typicky pubertální nebo buranský humor a celý snímek jako by chtěl oslovit spíš dospělé publikum, které jinak dává přednost televizní obrazovce. Není to film špičkový, protože humor v něm obsažený není tak vypointovaný, ale celé je to slušně napsané, obsazené i zahrané. Snímek zůstává na půdě produkce amerických majors, tzn. žádné velké experimenty a provokace, jen lehká společenská kritika, která ani zdaleka nedosahuje údernosti např. Lítám v tom. Má ale překvapivý konec, který se vymyká tradiční šabloně romantických happyendů. Ona ta romantická linka především díky přítomnosti Scarlett Johansson, která je pro tenhle druh žánrových snímků jako stvořená, poněkud přebíjí tu komediální. Celkový dojem: 65 %. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Mnam mnam mlaďounká Scarlett Johansson, O.K. budeme trochu profesionální. Zase taková sranda to nebyla, mě se líbila jiná věc. A jestli jde o klišé, to si musí srovnat každý v palici sám. V době kdy se měří spokojenost lidí velikostí baráku a zaparkovaným autákem , najednou jakoby snímek sklouzával do romanticko-nereálný roviny, že chce ukázat to co je opravdu v životě důležitý. Tedy rodinný vazby, přátelství, volný čas, koníčky, ne jen kariéru, kde jednou jste nahoře a druhej den máte padáka. Že se to povedlo ve filmu, je prima, ale komu se to opravdu povedlo i v životě? ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v New Yorku. (M.B)
  • Když se Alex stěhuje na newyorskou kolej, tak společně s Danem (Dennis Quaid) míjejí plakát s listem marihuany. Celý text na plakátu zní: "Marihuana. Protože vaši přátelé nejsou tak vtipní." (viperblade)

Reklama

Reklama