Reklama

Reklama

9 hráčů se smrtí

  • Velká Británie House of 9 (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

9 lidí je z neznámých důvodů uneseno a ubytováno v zabarikádovaném domě bez jakékoli možnosti úprku. Jsou sledováni 75 kamerami a po probuzení k nim prostřednictvím mikrofonu promluví neznámý hlas a určí pravidla hry. Poslední přeživší získá odměnu v hodnotě 5 miliónů dolarů. Připravte se, hra začíná. (Pedestrian)

Recenze (130)

Henk 

všechny recenze uživatele

Po přečtení oficiálního textu distributora jsem si říkal,že mi to něco připomíná. Po deseti minutách jsem si říkal,že tohle už někde bylo. Po hodině dávám pauzu a štrachám v DVD, jestli to nemám dvakrát. Po konci si myslím,že jsem viděl i horší kreace na slavné předchůdce. Co ve filmu postrádám je gradace napětí(nikoli šílenství). Trochu mne rozhodilo,když odkráglovali hlavní hrdinku, ale ona to nakonec holka šikovná rozdejchala. No a konec byl docela slušnej. ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Průměrný film po všech strákách. Koukám, že místní odborníci dávají maximálně dvě hvězdy. Nj, klasika. Jasně, v realitě by se tohle asi stát nemohlo, ale who cares? Transformers se taky stát nemůžou a jak je lidi "milujou". Během sledování jsem se nenudil, postavy byly zajímavé a konec překvapivý. Na druhý díl bych se teoreticky těšil, kdyby ho chtěli natočit. ()

Reklama

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Klasický thriller, ve kterém se parta zdánlivě cizích lidí ocitne na neznámém místě a postupně jeden po druhém umírají. Samozřejmě, že vítězi je přislíbena výhra. Tomuto snímku hraje pro hlavně Dennis Hooper, který je typickým klaďasem a celkem vkusně zařízený interiér domu, ve kterém se děj odehrává. Velmi průměrný film. Doporučila bych tak na všední odpoledne, když nebudete mít nic lepšího na práci. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhleten film umírá na nudu. Totiž ani za půl hodiny se nic zvláštního nesemele. Do téhle nudy ještě přichází hudební vložka, a není nejkratší. Do toho modlení, a citáty z Bible. No, prostě nuda až na půdu. A já se přiznám, že jsem se skamarádil s knoflíkem rychloposunu. Podle názvu jsem soudil na trošku jiný „šmrnc“. Ten černoch měl být zastřelen hned, lezl mi na nervy. Ne pro barvu pleti, ale pro jeho chování. No, teprve ke konci se to dějově zlepší, ale to už je pozdě, divák už spí. Za ten konec bych něco dát mohl, ale nedám. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Filmů o zavření lidí a následného vyvražďování známe několik. Vesměs jde vždy jen o laciné kopie původní Kostky nebo SAW. Zde nám sice nebylo ukázáno moc nového, ale tento film byl pojat trochu jinak. Nemusí být vždy jen důmyslné pasti nebo vymezený čas na zvládnutí úkolu, tady se prostě použijí vlastní ruce nebo kusy vybavení domu.To co film udělalo zajímavým, nejsou ani tak herecké výkony nebo efekty, ale hudba. Ona samotná má kouzlo si vás podmanit a vtáhnout do děje. Pomalu se stupňuje, mění rytmus, kdy od klavírní hudby přejde v tvrdší rock. Nejvíc byla použita v místech, kde se zrychloval děj nebo byly pasáže, kde se jen pilo nebo jedlo. Za hudbu bych dal 1- kdybych byl ve škole. Nakonec mě potěšil i otevřený konec a doufám, že bude pokračování. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo ve filmovém studiu MediaPro v rumunské Bukurešti. (Terva)
  • Bonus na DVD obsahuje dva alternativní konce. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru na filmovém festivalu v Cannes 20. května 2004. (Terva)

Reklama

Reklama