Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Další lákadlo z mysli Mela Brookse. Tentokráte si dělá srandu z mýtu o Draculovi. Normální, bohatí angličané jsou napadáni Draculou a doktor Van Helsing je musí chránit. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (279)

Shit 

všechny recenze uživatele

Pravda ja, že Leslie Neielsen má hromadu daleko lepších parodií než je tahle, taky je pravda, že je to docela často trapný a že některý vtipy se zrovna moc nepovedly, ale přesto se u toho dá slušně pobavit a scény s Leslie Neilsen většinou nezklamou, takže nakonec to neni úplně ztráta času, ale na jiný jeho parodie to nemá ()

ti88na 

všechny recenze uživatele

Moja úplne najobľúbenejšia paródia s Lesliem Nielsenem. Aj po rokoch keď si ju pozriem, mám hneď lepšiu náladu a pri niektorých scénach idem puknúť smiechom aj keď som ich už videla niekoľkokrát. Veľmi šarmantné herecké obsadenie, ktorému kraľuje Nielsen a Brooks, čoby pľuvajúci Van Helsing, výborne vyskladaný príbeh, v ktorom nechýba nič z klasického Drakulu, ale zosmiešneného z každej možnej stránky. ()

Reklama

Stegman 

všechny recenze uživatele

Kdybych to tu nenapsal, tak bych se nemoh na sebe podívat do zrcadla: Toto je film, u kterého jsem se bavil jako málokdy. Bavil jsem se prostě nezřízeně, až jsem se bál, že nepopadnu dech. Málem mi z té hodiny a půl zůstal škleb. Prostě, byla to legrace. ALE POZOR: Jen s dabingem ČT! - Viděl jsem to také na Primě, a tam to bylo hóóódně špatné, většině vtipů tam úplně vysáli šťávu. ()

Greenpeacak 

všechny recenze uživatele

Júj, ďalšie prznenie svetovej klasiky od mrzáka-spisovateľa. Tu sa musí aj samotný Drááácula obracať vo svojej zemou naplnenej truhle. Viac-menej Nielsen je zárukou nevkusného amerického absurdného humoru a jeho hlava digitálne uložená na telíčko lietajúceho potkana mi zostane naveky uložené v mozgových bunkách. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Na parodii je tenhle film nesmírně nevtipný a tupý, některé gagy připomínají vtipy v novácké Country estrádě. Dokonce i samotný příběh moc nefunguje, alespoň od té chvíle, kdy hrabě zhypnotizuje nebohého muže... Než se příběh rozjel, tak se zdálo, že příběh tam bude - dokonce jsem si myslel, že budu umírat v záchvatech smíchu, ale jak už jsem výše naznačil nic z toho se nekonalo. Dobrá nemůžu o filmu říct, že bych ani jednou nevybuchl smíchy, ale na druhou stranu to mohlo být mnohem lepší. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně, v níž herec Steven Weber zatlouká postavě Lucy do srdce dřevěný kolík, ho režisér Mel Brooks nevaroval, že na něj vystříkne přes 700 litrů krve, proto je jeho reakce čistě přirozená. (mi-ib)
  • Když se Drákula (Leslie Nielsen) sklání nad postelí Lucy Westenry (Lysette Anthony), aby ji kousl, vrhá jeho postava stín směrem na okno, místo od okna, odkud svítí Měsíc. (ČSFD)
  • Ve scéně, kdy Van Helsing otevřel žaluzie, vnikne do budovy světlo. V dalším záběru je žaluzie zavřená, avšak světlo se nezměnilo. (Čiban)

Reklama

Reklama