Reklama

Reklama

Hněv duší

  • USA Dead Birds (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina zlodějů, kteří jsou na útěku po přepadení banky, najde útočiště v opuštěném domě. Zatím nemají tušení, jaké zlo zdánlivě pustý dům skrývá. Blíží se noc, venku zuří bouře, ale to není nic oproti tomu, co se začíná dít vevnitř. Probouzí se strašlivé zlo uvězněné ve stěnách domu. Členům skupiny se začínají postupně zjevovat obrazy zmrzačených těl, která jsou výjevem hrůzných činů, jež se zde odehrály. Strach ve skupině narůstá a její členové jsou na sobě závislí čím dál víc... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (148)

Mordenroth 

všechny recenze uživatele

Takzvané „lakačky“ nie sú v tomto filme ani náhodou originálne (že by zámerné vykrádanie ázijských „duchárskych hororov“?) a nie sú ani neočakávané, i keď sa ich človek nakoniec predsa len zľakne (teda, zľakne sa hlavne zvuku, nie obrazu). Na jednej strane je vidieť snaha režiséra o vytvorenie celkovej mrazivej atmosféry (čo sa mu aj z časti podarilo), no každý horor nového tisícročia, ktorý je založený hlavne na spomínaných „lakačkách“ mi príde tak trochu zbytočný. Hlavnou devízou filmu tak ostáva zasadenie príbehu do 19 storočia a následné prepojenie dvoch žánrov (horor – western). ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 5/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 6/10/// +zvuky, atmosféra, závěrečná pointa, triky -obsazení, zápletka/// Mohl to být krvavý western, ale je z toho jen standartní horor a je vlastně jedno, že se odehrává na divokém západě. Ten slouží jen jako kulisa. Zápletka s ulopeným zlatem je dobrá jen na začátku, potom už je to jedno. Postavy jsou celkem nevýrazné, ani toho moc nenamluví, sympatické vám asi nebudou. Docela lze ovšem vyzdvihnout atmosféru, která si sice ze začátku vleče, ale později nebyla nouze o nějaké lekačky. Jen smrti (vraždy) byly z oblasti WTF. Prostě nic ohromného. No a další výjevy "co se stalo v domě" jsou zdařilé. Něco podobného bylo v Kruhu, zde to ale bylo častější. A závěr je zajímavý./// Celkem 60%/// ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Musím říct že budované napětí je v tomto filmu náležitě kvalitní, zato vždy v okamžiku kdy začne scéna gradovat se dostaví jakési nestandardní rozluštění. Popsal bych to asi k zážitku když vám v Sazce vylosují 6 čísel z 6 a 7. číslo nepadne. Prakticky ve filmu není nic vysvětleno. Zvláštní, velmi zvláštní. Nicméně nápad na westernové prostředí v hororu rozhodně originální. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Spojení hororu a westernu není moc obvyklé, a ni se to moc dohromady nehodí. Skupina zlodějů jede s lupem na opuštěnou farmu, ale před ní na ně vyskočí z kukuřice jakási zrůda tu zastřelí. Jenže v noci se začnou dít v domě divné věci a něco je pronásleduje. Celé je to docela děsivé a ještě do toho venku zuří bouře. Postupně jeden po druhém mizí. Film má slušnou atmosféru i nápad, konec je rovněž celkem povedený. ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

PARADA......Tak toto urcite patri medzi najlepsie horory roku,Atmosfera perfekta,napatie sa stupnuje z minuty na minutu,lakacie sceny funguju velmi dobre..aj ked ich cakate aj ked ich necakate,herci sa zhostili uloh gangstrov velmi dobre.. Ked som dopozerai RING TWO som bol velmi sklamany ale po tomto som bol velmi velmi prekvapeny...Kazdemu hororovemu "maniakovi"mozem len odporucit ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Dej filmu je zasadený do obdobia občianskej vojny v USA, do roku 1863. (beso74)

Reklama

Reklama