Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich láska měla jeden háček - oba si měli brát úplně někoho jiného... Julia je servírka a pracuje na svatebních oslavách. Robbie je zpěvák a také si na svatbách přivydělává. Na jedné takové se oba mladí hrdinové do sebe zakoukají a láska je na spadnutí. Má to však jeden háček – jak Robbie, tak Julia si mají za pár dní brát někoho jiného. Kolotoč dějových zvratů, citových šoků a překvapivých rozuzlení může začít. (HBO Europe)

(více)

Recenze (137)

Roby 

všechny recenze uživatele

Víte 5 hvězd se nemusí vždy dávat jen filmům s velkímy hereckými nebo režisérskými esy, ale taky někdy i filmům, z kterého máte dobrý pocit ze srdce a se zábavy, která je v tomto filmu laděna na romantickou notu. Mě tento film oslnil jako velmi příjemná romantická komedie plná písniček a skvělě fungující chemii mezi sandlerem a Barrymorovou 86%. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Abych řekl pravdu, uvažoval jsem o ještě vyšším hodnocení. Tyhle stylizované osmdesátky mě totiž absolutně dostaly. Kýč tady kouká z každého záběru, z každého kousku obleku, z každé postavy, ba dokonce z každé věty. Ano, kýčovitost, s jakou zde byly osmdesátky naaranžovány, převyšuje i ty nejpřímočarejší pokusy nastolit ve filmech atmosféru podobně provařených a nostalgií opatřených 60. let. Ovšem, osmdesátky si o podobné ztvárnění přímo říkají. Ono se toho o filmu zas tak moc říci nedá. Kladné postavy trousí jedno moudré poučení za druhým, svatby jsou zde velebeny a oslavovány natolik, že se tomu musí smát i při promítání ve Vatikánu, a hudba je tak nasládlá, že vedle toho i růžová barva na oblecích osmdesátkových hairmetalových kapel se stává ve vašich očích černou. Postavy sympatické, hned je jasné, kdo je kdo a vy se nemusíte snažit o nějaké velké přemýšlení. Příjemná a vtipná oddychovka. A to až bude v televizi příště, přítelkyně tomuto programu neuteče. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Velice velice "nečekaný" děj. Prakticky jediný populární příběh který se často aplikuje pro filmové scénáře. Nečekaně Adam Sandler klofne Drew Barrymore. Kdo by to v romantické komedii čekal že? Jinak semtam nějaký vtípek proklouzne. PS: Sandler má neskutečně blbé páčo :) PS2: Billy Idol s písničkou White wedding. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie v hlavní roli s nemožným účesem Adama Sandlera. Průměrně zábavné, ale neurážející (minimálně 2 momenty jsou ale v mých očích nadčasové - zhrzené řečnění na cizí svatbě a dvojnásobně zhrzená Sandlerova píseň). Přiznám se bez uzardění, že na konci jsem byl i trochu dojat, ale hlavně figury jsou profilovány přesně tak aby jste ústřední dvojce přáli šťastný konec, takže ať je výsledek předem sebeznámější, obyčejného diváka ve vstřícné náladě potěší. ()

husokachna 

všechny recenze uživatele

Subjektivní láska, ani vlastně nevím proč. Možná díky vzpomínce na časy, kdy mě Sandler bavil a byl pouze občas odpornej kripl. Pro všechny ostatní diváky bych to viděl na takovej solidní průměr, kterej neurazí, má pár sympatických momentů a pár příjemných absurdních vtipů. U mě teda 4 + 1 za správně sprasenej českej dabing, kterej tomu dodává další rozměr - A co třeba kántryhit? :-) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Po nezdařené svatbě v televizi hraje skladba „White Wedding“ od Billyho Idola, který se ve filmu také objeví, konkrétně v letadle. (Knowho)
  • Produkce filmu trvala přes rok a půl. (JORDY)
  • Režisér filmu Frank Coraci má ve filmu menší cameo. Objevuje se jako postava zpívající skladbu "Love Stinks" ve chvíli, kdy kolem něj prochází Robbie (Adam Sandler) s mikrofonem. (JORDY)

Reklama

Reklama