Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich láska měla jeden háček - oba si měli brát úplně někoho jiného... Julia je servírka a pracuje na svatebních oslavách. Robbie je zpěvák a také si na svatbách přivydělává. Na jedné takové se oba mladí hrdinové do sebe zakoukají a láska je na spadnutí. Má to však jeden háček – jak Robbie, tak Julia si mají za pár dní brát někoho jiného. Kolotoč dějových zvratů, citových šoků a překvapivých rozuzlení může začít. (HBO Europe)

(více)

Recenze (137)

cure 

všechny recenze uživatele

Dobrá zábava. Klasický milostný príbeh a sympatický hlavný hrdinovia. A hlavne ta muzika. Viac krát pozerateľné, ale za podobným filmom s podobnou hudbou z 80´ rokov "Dvaja na lásku" to o tú jednu hviezdu zaostáva. Najsympatickejší výkon Adama Sandlera a Drew Barrymore v ich kariére. Štyri hviezdy za 75%. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

50% - čistých a jasných. Klasický scénář jako ve všech romantických komediích - tady se nedá čekat nic nového. A už jde jen o to, jaká bude omáčka kolem a jak to bude vtipné, nevtipné či trapné. Zde to bylo celkem vtipné. Pár dobrých hlášek a pár povedených scének. Zbytek nebyl až tak moc nudný, takže to celkem šlo. Dá se na to kouknout jednou, po druhé už není proč. Howgh! ()

Reklama

darwin 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie, nezvyk ve filmografii Adama Sandlera. Ve filmu je sice zaměstnána celá jeho parta, ale k nějakým fajným šílenostem jako obvykle nedochází. Největší pochvalu si zaslouží stylisté a celý štáb za věrný návrat do roku 1985. Film je sice natočen v roce 1998, ale odehrává se v pověstném roce 1985. Všechno, opakuji, všechno ve filmu vypadá jako 1985, aji titulky, takže byla odvedena skutečně dobrá práce. Film byl velice úspěšný, možná i díky vlasům Adama Sandlera a Allena Coverta a po zásluze se dočkal v roce 2006 musicalového remaku na Broadwayi. The Wedding Singer dodnes zaujímá přední místa v různých žebříčcích komedií. Proč tomu tak není v ČR? - 70% ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl najít jedno jediné slovo charakterizující tento film, zvolil bych "tuctový". Alespoň co se dějové linky týče. Zajímavým dělá snímek herecký ansámbl (v čele se zábavným Sandlerem) a dobový soundtrack, poskládaný vcelku povedeně. V souvislosti s tímto netuším, co tvůrce vedlo k zasazení příběhu do osmdesátých let, leč podařilo se jim tak odlišit od podobných příběhů. A že jich není zrovna málo. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Nenabízí nic moc originálního, žádný překvapivý dějový zvrat, žádný žánrový mezník ani inovaci, zkrátka nic, proč by tímto filmem měli ztrácet čas abonenti Klubu náročného diváka. Je to jen příjemně úsměvná a stoprocentně romantická pohodovka s kouzelnou osmdesátkovou atmosférou, řadou vtípků, narážek a odkazů na onu dobu, sympatickou Drew, která tu dotahuje k dokonalosti roli naivního roztomilého diblíka a tady nečekaně sympatickým a občas vtipným Sandlerem, jehož depresivní variace Madoninna hitu Holiday mě pobavila stejně jako zuřivé podání Love Stinks The J. Geils Bandu. Bavil jsem se, užil si pohodu i romantiku, zavzpomínal na dávné hity. Zkrátka příjemná oddechovka, která nezklamala.. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Po nezdařené svatbě v televizi hraje skladba „White Wedding“ od Billyho Idola, který se ve filmu také objeví, konkrétně v letadle. (Knowho)
  • Režisér filmu Frank Coraci má ve filmu menší cameo. Objevuje se jako postava zpívající skladbu "Love Stinks" ve chvíli, kdy kolem něj prochází Robbie (Adam Sandler) s mikrofonem. (JORDY)
  • Produkce filmu trvala přes rok a půl. (JORDY)

Reklama

Reklama