Reklama

Reklama

Každá noční můra má svůj začátek! V místnostech tvaru kostky se probouzejí lidé, kteří si nepamatují nic ze své minulosti, a jejich jediným úkolem je dostat se z nebezpečného bludiště kostek ven, což ve většině případů znamená jistou smrt. Wynn, který pracuje v pozorovacím centru a má za úkol zaznamenávat chování objektů uvnitř kostky, si všimne krásné Rains. Dívka ho neodolatelně přitahuje, a tak se rozhodne jí pomoci. To se však nelíbí tajemnému vládci celého komplexu, který na Wynna a Rains posílá pološílence Jaxe s jeho dvěma pomocníky... (SPI Film)

(více)

Recenze (283)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se rozhodoval mezi 4 a 5 hvězdičkami...jak sami vidíte, zvolil jsem 5. Třetí díl Kostky se stylově vrací k 1. dílu (rozhodně správný krok). Mnohé se zde vysvětluje a taky se tu znovu objevuje agresivní negr (stejně jako v jedničce ;o) ). Krásné pasti, krásné "hebání" => KOSTKA jak má být. Stále se ovšem nedozvídáme, PROČ existuje KOSTKA (pardon, ale vysvětlení, že jde jen o zábavu nepovažuji za vysvětlení...) a PROČ si vybírají PRÁVĚ ti a ti lidi. BTW, aspoň víme, kdo byl (a jaké zaměstnání měl) retarďák v 1. dílu ;o) ()

ProjectAlice 

všechny recenze uživatele

Obrovské sklamanie. Po vynikajúcej jednotke a dobrej dvojke som sa tešil, že sa konečne dozviem odpovede. Nestalo sa. Dostali sme sa síce konečne aj mimo kocku, ale asi v nejakej forme komédie. Bol to úplne zbytočný diel, ktorý vôbec nič dôležité neprezradil. Síce sa opäť objavili pasce a farebnosť miestností, no vyzeralo to, akoby to bol starší film, než bola dvojka. Škoda. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Porovnateľné s jednotkou a určite omnoho lepšie ako dvojka. Jednotlivé pasce boli vynaliezavé a smrť v nich naozaj strašná. Na filme však bolo najlepšie to, ako to na konci príbehovo pekne zaklaplo ku jednotke a ako sa vysvetlila podstata toho blázna, ktorý bude hlavnou postavou v jednotke. Ten kto videl prvé dve časti, nemal by si nechať ujsť aj tento diel (prequel). 70/100 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Kostka 0“ není nijak skvělým filmem ve srovnání s prvním dílem. Jenže když ji srovnáte s „Hyperkostkou“, uvědomíte si, že je to zase alespoň částečný posun nahoru. Alespoň trochu. Pozitivní je, že se konečně dovídáme něco nového, co je zajímavé a co by klidně stálo za to, aby bylo rozvinuto v dalším filmem, což bylo i v roce 2011 oznámeno, ale zatím k realizaci nedošlo. Osobně by mě ale celkem pokračování zajímalo. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

"Hyperkostku" jsem neviděl, nicméně téma se zde propadá do stále větších hlubin béčkového žánru. Pokusy o vysvětlení nebo naznačení, jak že se to vlastně všechno má, mi přišly spíše směšné a zajímavých momentů má rozhodně méně než originál. Doufám, že už se nebude dál těžit tam, kde už je všechno vytěžené. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Na Wynnově stole je čajová konvice s nápisem "Přemýšlej o vnějšku krychle" (Think Outside the Box). Je to vidět ve chvíli, kdy kreslí obrázek Rainsové. (Piggsy)
  • Když Rainsová, Haskell a Meyerhold vstoupí do místnosti s mrtvolou, Haskell předpokládá, že dotyčný umřel nejspíš vyhladověním, načež Rainsová prohodí "Bože, já mám hlad". Jedná se o odkaz na druhý díl, ve kterém si jedna z postav stěžuje na hlad, následně zabije svého společníka a pak ho sní. (Piggsy)
  • V monitorovací místnosti na začátku filmu je rozmazaný záběr na ovladač pro herní konzoli Atari 2600. (Piggsy)

Reklama

Reklama