Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (266)

necisty 

všechny recenze uživatele

Myslím, že se mi to poprvé líbilo víc. Také je potřeba brát v potaz, v kterém roce to vzniklo, protože dnes by se to ztratilo v tom množství podobných komedií. Hodnotil bych jako lehký nadprůměr a od klasické 'teen' komedie se odlišuje asi jen mimořádně hezkými holkami:). Cameron je nádherná a zde se ani se svými kamarádkami nebojí něco ukázat. Sexy ženy v sexy oblečkách a k tomu pár dobrých vtípků (písnička, dědeček, spratek v kostele, motorkář) a příjemná zápletka, to vše na takových 65%. ()

Vitaminy 

všechny recenze uživatele

Škoda, že spousta uživatelek csfd (aspoň to, tak vypadá), když ve filmu vidí partu sexy koček (které obletuje každý chlap), tak závistivě strhnou hvězdu za každou z nich co se ve filmu objevila. Film jasně pro mně za 3*, tedy *** - * (Cameron Diaz) - * (Christina Applegate) - * (Selma Blair) = odpad!!! U filmu jsem se bavil (samozřejmě to mohlo být lepší), ale na takové sobotní odpolední odreagování tenhle film úplně stačí, PROSTĚ PRDEL. ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Nancy Pimental .. Příšerně hloupá, zbytečná kokotmedie. Naivní a herecky odfláknutá. Nějak pořád nechápu smysluplnost natočení takového zbytečného braku. Při sledování jsem pořád čekal, že už se něčemu zasměji, ale kde nic, tu nic! Jen se holky několikrát převlíkly, zazpívaly a.. odešly. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla fakt ultra vymastenost, nastesti to bylo vcelku svizny a obcas zabavny. Prvni pulka filmu je docela dost vtipna, jenze bohuzel v ty druhy to zacne bejt krapet moc romanticky. Ale ta prvni polovina mi prisla, jak kdyby to tocily Farrelliovy, takze neni nouze o naky ty vulgarnejsi forky. Jinak co se tyce herecek, Cameron je tady fakt sexy, ale stejne nechapu, proc do toho sla, Applegate ji zdarne sekunduje, Thomas Jane vypada jak trouba s odstatejma usima a Selma Blair ma desne maly kozy. Ale celkove nemuzu rict, ze bych se nebavil a par vtipu bylo slusnejch. ()

SallyZen odpad!

všechny recenze uživatele

Prostě sexy je odporná komedie bez špetky originálního humoru, aspoň slušného scénáře a plná otřesných hereckých výkonů(na hlavní herečky se sice hněvám, ale vím, že to je hlavně vina pánů výše postavených, kteří udělali ze scénáře naprostou trapárnu a pak mi holky přišli jako krávy, když vypustili z pusy takový shity). No z tý lepší stránky. Mám to za sebou a už jen oblíbený Poe "Never more". 10% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (16)

  • Film sa natáčal v mestách San Francisco, Santa Clarita, Petaluma, Richmond, San Rafael, Sebastopol i Południowej Pasadenie (Kalifornia, USA) od 2. apríla do 15. júna 2001. (Arsenal83)
  • Tretina z rozpočtu filmu 50 miliónov dolárov išla na plat Cameron Diaz (film ale zarobil iba 68 miliónov dolárov). (Arsenal83)

Reklama

Reklama