Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Trailer

Skuby47 odpad!

Naprosto mi unikl důvod a cíl natočení tohoto kinematografického „skvostu“. Mám docela ráda teenagerovské potřeštěné komedie, ale tohle nebylo ani zamilované, ani vtipné a už vůbec ne sexy. Byla to bláznivá těžko pochopitelná slátanina trapných a vulgárních gagů. Jediný klad to mělo, že se mi u toho dobře umývalo nádobí, jinak bych to sotva přetrpěla do konce. Už jsem na tento druh humoru asi stará. Pořád jsem si říkala : „Polechtejte mě někdo, ať se zasměju!“ ()

Prochy38

Nerozumím, proč by někdo točil takovou hovadinu. Nechci teď nikoho urazit, ale že je scénář práce ženy bylo jasné. Proč ale na režisérskou židli sedl chlap, to mi hlava nebere. Příběh jedno velké klišé, provedení trapná, ubohá, nevtipná, sexistická, oplzlá a blbá pseudokomedie. Nikdy nepoberu ty muzikální vstupy, kdy se jednak nedal poslouchat "zpěv" a dvak to vůbec nedávalo smysl. C. Diaz u mě klesla hodně nízko, Ch. Applegate a její dekolt neměly chybu, krásná S. Blair u mě taky ztratila body, páč upsat se takové sračce... * snad jen za pár scén, kdy se na ty holky dalo dívat. ()

OG_Swifty odpad!

Jsou dva sourozenci - nagelovaný 17-ti letý kluk, sportovec patřící mezi nejoblíbenějších kluky na škole, a 16-ti letá holka, oblékající se jako štětka a obrážející každý pátek a sobotu vesnický diskotéky, kteří spolu natočí film. Ti sourozenci se shodou okolností jmenují Roger a Kumble a výsledek jejich práce je prostě sexy. Ten film pojmenují The Sweetest Thing, protože její oblíbená herečka Cameron Diaz - idol všech náctiletých diskotékových děvčat, sní o klukovi, který jí umí fakt dobře vylízat kundu a je to jeho jediný potěšení, který nechce jakkoli opětovat. On si potom přimyslí kámošku Christinu Applegate, která je nemravná štětka s umělýma kozama, který jí ochmatávaj cizí lidi na záchodech a jí se to líbí. A společně pak přimyslí ještě Selmu Blair, protože zrovna byla v tý době v Pravý Blondýnce a není tak komerční jako Vintršpuntová. S hlavními hrdinkami v kapse nyní můžou Roger s Kumblou realizovat svoje nevybouřený sny - vysněný mejdany s královnama diskoték, písničky o jeho velkým penisu a spousta dalších nevyzrálých obscénních humorů (Selma má na šátku uschlou mrdku a v čistírně to zkoumaj před malýma dětma, Applegate chčije do pisoáru zatímco Diazová strká držku před gloryhole nebo třeba Blair se zaklíní mandlema o piercing v penisu atd..). Cameron Diaz patří právem na all-time seznam největších hereckých kokotů, ale je mi líto, že se toho účastní i Applegate s Blair... Jediná skutečná sranda je to, že ty dvě krávy jedou na svatbu Saabem. ()

Narciska odpad!

Konečně film, co obrací stereotypy vzhůru nohama. Člověk si odnese humor i moudré poučení. Můžete se zasmát vtípkům na tak neotřelá témata, jako jsou silikonová prsa, a současně pochopit, proč chodí ženy na záchod ve dvou. Obohatíte si slovník o nový eufemismus pro sperma. Vlivem vtípků na toto téma omládnete zpět na patnáct. Hymnem na penis se film řadí mezi přední muzikály. Prostě sexy se ovšem nevyhýbá ani kontroverzním tématům a když jedna z protagonistek potřebuje po styku s „mackem“ ledovat své stydké partie, jasně říká, že na „velikosti záleží“. Prostě sexy je také výzvou. Z hlediska děje je naprosto nezbytné, aby se Diaz potkala s nevěstou na toaletě. Tento zapeklitý problém tvůrci vyřešili přesně podle hesla „v jednoduchosti je krása“. Diaz oblékli do sukně úzké tak, že na to nebyl její močový měchýř zvyklý a ona si prostě musela odskočit. Prostě sexy se nebojí poukázat na intimní aspekty člověka (řeč bude o řídké i mastné stolici). Prostě sexy je romantickou komedií, jež dává všem ženám naději, že všechno je možné. Zvláště při pohledu na Applegate konající svoji malou potřebu do pisoáru. Nechybí striptýz ani porno scéna, která vtipně parafrázuje „mýdlo ve sprše“ na „rtěnku pod sedadlem“. A naprosto vás uzemní moudro (nečtěte dál, prosím, vy, jež se chcete nechat překvapit!!!), ve které film vygraduje: „Bla, bla, bla, bla, bla.“ Romantická komedie 21. století a parodie na současnou kulturu v jednom. ()

salahadin

Dobře, je to stupidní až na půdu, ale koho to zajímá, když vnady Christiny Applegate a Cameron Diaz v určitých scénách fungují :) Ne vážně, puberťák už nejsem, takže nehodnotím tělo, ale film - a ten je příšernej. A až budu předjíždět nějaký auto (jako ten motorkář), ve kterém sedí dvě třičtvrtě nahý holky, dupnu na plnej plyn :-) ()

• Scénáristka Nancy Primental si ve filmu střihla také roličku - zvracející dívku v klubu, když Peterův bratr zve Christinu zpátky do hotelu na párty. (HappySmile)
  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)
  • Tretina z rozpočtu filmu 50 miliónov dolárov išla na plat Cameron Diaz (film ale zarobil iba 68 miliónov dolárov). (Arsenal83)