Michael RitchieScénář:
Jeff RothbergKamera:
Ralf D. BodeHudba:
Bruce BroughtonHrají:
Martin Short, Mara Wilson, Ruby Dee, Robert Pastorelli, Amanda Plummer, Francis Capra, Teri Garr, Lanny Flaherty, Deborah Odell, Kathleen Turner (více)Obsahy(1)
Osmiletou Neworčanku Anabel čeká přestěhování do Nebrasky, pokud její otec nedostane roli v broadwayském muzikálu. Jak strašné! Anabel potřebuje čaroděje. Kouzelník všechna kouzla poplete a tatínka omylem začaruje do sochy. Aby bylo ještě hůř, vynoří se zlomyslná čarodějka Claudia a ukryje čarovnou hůlku. Nejprve je nutno ji nalézt, aby bylo možné tatínka vysvobodit z kamenného zajetí... (oficiální text distributora)
(více)Recenze (5)
║Rozpočet $28miliónov║Tržby USA $8,345,056║Tržby Celosvetovo $-║ ()
Rodinný film, ktorý pre mňa nebol. 3/10 ()
Docela povedené.Martin Short mipřijde nedoceněný. ()
Jako dítěti se mi to líbilo. Nebudu si kazit dojem opětovným sledováním ;-). ()
Mara Wilson a Martin Short hraji v teto fantasy komedii.Zde se mi libi gagy a filmove efekty.Short zde hraje "carodeje". Staci si prat je oddechova rodinna komedie.Davam ji 3/5 hvezd.Videl jsem ji jako dite a libila se mi.Short jako smolarsky carodej,ktery si zlomi kouzelnou hulku.Dej se odehrava v New yorku.Tam je take sraz sudicek.Short zde ma zde docela hodne smulu a Mara Wilson,zde hraje se studentku a divku,ktere Short patri. ()
Photo © United International Pictures