David McNallyScénář:
Gina WendkosKamera:
Amir MokriHudba:
Trevor HornHrají:
Piper Perabo, Adam Garcia, John Goodman, Maria Bello, Izabella Miko, Tyra Banks, Bridget Moynahan, Melanie Lynskey, Michael Weston, Bud Cort, Victor Argo (více)VOD (3)
Čerstvě plnoletá Violet (Piper Perabo) opustila rodné New Jersey, aby si v New Yorku splnila svůj sen. Písničky, které píše, jsou přece skvělé a když se opravdu snažíš, dokážeš to. Nadšení a optimismus ji ale rychle opouštějí, protože narazí na nepropustnou hradbu nezájmu uměleckých agentů i nahrávacích společností. Navíc jí vykradou byt a Violet záhy po příjezdu na Manhattan stojí před zásadním rozhodnutím. Vzdát se svého snu a vrátit se k milujícímu otci (John Goodman) na předměstí, nebo zatnout zuby a bojovat prozatím ne o uměleckou kariéru, ale o holé přežití? Violet zvolí druhou možnost a najde si v práci v baru Coyote Ugly. Mladé pohledné barmanky tu ve vší počestnosti používají svůj sexappeal a taneční i hudební talent, aby pobavily a k větší žízni rozpálily hosty podniku, který je každou noc našlapaný k prasknutí. Díky svému nadání, urostlému tělu a pohledné tváři se z Violet brzy stane hlavní hvězda baru. Role Divoké Kočky jí pomůže zbavit se chronické trémy, ale znovu ji postaví před osudové dilema. Má se spokojit se svou slávou a dobře placenou prací v baru, nebo jít dál za svým písničkářským snem? (oficiální text distributora)
Když jsem film viděla jako puberťák poprvé, dala bych tři hvězdičky. Dnes, o mnoho let později, mě nesmírně dráždí už jen tupý výraz ve tváři hlavní hrdinky. Hlavní zábava ve filmu vůbec nedává smysl. Lidi strašně paří a nemají na co a proč. Ženský jsou nadšený, že nějaký ženský něco dělají na baru, stříhají chlapovi vlasy, rozlejvaj drahý pití a podobně. To je spíš na facku, než na povzbuzování. Zkrátka je mi to protivné a hlavní hrdinka s xichtem Nicolase Cage to ještě zhoršuje. A ten příběh to ještě víc zhoršuje. Celý film by vlastně mohl být jen čtyři tancující sexy holky a bylo by to lepší. ()
Divoké čubky nejsou filmem, nýbrž reklamou a instruktážním videem zároveň na správný vrtění zadkem tou správnou barovou čubkou. Herecké výkony nečekejte. Film pro blbý naivní třináctky čučící na MTv a nevědíc nic o životě. Typická americká píčovina s provařenym popelkovym příběhem o americkym snu pro ty správný americký píči. Nebo taky dobře natočené porno bez porna. Díky, nechci... ()
Naprosto jednoduchoucka odpocinkova zabava, ktera si na nic moc nehraje a po par pokusech ukazat, jak to maj zacinajici hudebnici, zpevaci atd. tezky, protoze kazdej druhej si mysli, ze ma na to bejt hvezda, tak to sklouzne do jednoduchoucky romanticky komedie se super sympatickou dvojkou Perabo a Garcia, to vse navic kazdou chvily oziveny akcema v baru, kde neni nouze o tancujici sexy zensky v tesnejch hadrikach, to vse navic s pohodovou hudbou a skvele odsejpajici. Proste na odreagovani idealni. ()
Kdysi před lety to pro mě byla dost bezvýrazná záležitost. Klasika - proměna mladé, nesmělé dívky s těžkým dětstvím v polodivokou kočku s polotvrdými lokty, která po velké životní zkušenosti zůstala stále krásnou, neposkvrněnou růžičkou. Teď, po pár letech, je to pro mě kupodivu nemlich totéž. Zajímavější pouze o to, že jsem byla schopná identifikovat roztomilou začínající Piper Perabo a Mariu Bello, která pro mě byla díky tomuto filmu jen "taková divná chlapanda". To samozřejmě po shlédnutí Dějin násilí beru všemožně zpět! ()
Jděte všichni do prdele že to byl blbej film, náhodou to byl skvělej nápad a kojotky byly fakt super. A seppovi bych vzkázal ať ve filmech nehledá jenom morální poučení (navíc v tomhle filmu bylo). Filmy se netočej jenom pro morální poučení, ale i pro oddych. Takže fuck you!! (už sem byl dlouho mírnej :) ()
- Film získal v roce 2001 v soutěži MTV Music Video Awards cenu za nejlepší taneční scénu. (Dlee)
- Film je inspirován životním příběhěm Elisabet Gilbert, která v 90. letech pracovala jako první žena v tanečním baru Coyote Ugly jako barmanka a tanečnice zároveň. (Dlee)
- Cameo roly si zahrala aj trojica známych osobností, a to Michael Bay, Johnny Knoxville a Alice Cooper. (MikaelSVK)